Programe MBA în MBA/Master în Finanţe

Compară Programe MBA în MBA/Master în Finanţe

MBA/Master în Finanţe

Multe universități din întreaga lume oferă gradul de dublu: MBA / Master în programul de Finante, care permite candidaților absolvenți să urmărească ambele grade simultan. Opțiunea de dublu grad este perfect pentru persoanele care doresc o educație de afaceri larg, cu un accent puternic pe teme legate de finanțe.

O diplomă de MBA va acoperi toate elementele fundamentale ale unui program de afaceri absolvent de nivel, inclusiv economie, abilitati de conducere, contabilitate, management, și studii la nivel mondial. Un Master of Science în Finanțe se va îngropa în finanțe cuprinzătoare de afaceri. Cursuri include de obicei, finanțe de calcul și corporative, inginerie financiară, strategia de capital privat, economie și manageriale.

Programe de gradul dubla sunt concepute să se amestece atât de grade.Adesea, unele dintre cursurile necesare pentru individ MBA și Master în Finanțe de grade se vor suprapune, și studenții pot câștiga credite de curs care se aplică la ambele grade. Această abordare a învățământului superior este proiectat pentru a permite candidaților absolvent progresul prin programele mai repede și pentru costuri mai mici.

De școlarizare pentru participarea la programele duble pot varia în mod substanțial de la o universitate la alta. Se recomandă ca potențiali candidați compara mai multe școli potențiale și să analizeze costurile înainte de a aplica. Candidații absolvent ar trebui să participe la școala care este cel mai potrivit.

Angajatorii cauta de multe ori favorabil pe candidați de locuri de muncă cu mai multe grade aplicabile în domeniul lor. Absolvenții de multe ori devin succes analiști financiari, manageri financiari, servicii financiare, agenți de vânzări, consilieri financiare personale, și a examinatorilor financiare.În plus, absolvenții au de multe ori posibilitatea de a alege un angajator care este o perspectivă bună datorită expertizei demonstrate în finanțe, în plus față de cunoaștere demonstrat de fundamente de afaceri.

 

Dacă ați fost de gândire despre obținerea unui grad absolvent în administrarea afacerilor, dar v-ar dori să obțină cursuri suplimentare substanțiale în domeniul finanțelor, un program de grad dublu poate fi cel mai potrivit. În multe cazuri, persoanele fizice preferă să se înscrie într-un program de gradul on-line pentru mai mult confort și accesibilitate la cursuri. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub MBA{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

or search for similar programs here