Filter
MBA
Republica Macedonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de MBA Cei Mai Buni în Macedonia 2020

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Macedonia, oficial Republica Macedonia, este o țară situată în Peninsula Balcanică centrale din Europa de Sud-Est. Acesta este unul dintre statele succesoare ale fostei Iugoslavii, din care-a declarat independența în 1991.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Macedonia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Republica Macedonia
Tip de studiu
Ritm
South East European University

Programul SEE Universitatea, MBA, este conceput ca o elită de MBA program care este conceput pentru persoanele cu experiență în regiune, căutând o mai bună calificare și ... [+]

Programul SEE Universitatea, MBA, este conceput ca o elită de MBA program care este conceput pentru persoanele cu experiență în regiune, căutând o mai bună calificare și o mai bună carieră. Un student tipic în programul de MBA ar trebui să aibă suficientă experiență și calificare de licență solidă în domeniul de administrare a afacerilor sau economie. Deoarece programul este orientat în principal către studenții din străinătate și din țară, programul va fi predat în întregime în limba engleză.

De fapt, principalele componente ale programului de MBA vor fi: Competențe de bază: Elevii vor dobândi cunoștințe care le va face în locurile lor de muncă competente (analiza cantitativă, foi de calcul, modelare, management financiar, management strategic, management de proiect, de gestionare a operațiunilor, informații sistem de management etc.). învățare experiențială: lui Capstone sau teza de master, concursuri de studiu, excursii pe teren etc.).... [-]

Republica Macedonia Skopje Tetovo
Septembrie 2020
Engleză,Macedonean,Albanez
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză