Filter
MBA
Cipru Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Management hotelier internațional în Cipru 2020

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Cipru, oficial Republica Cipru, este o tara insula din Marea Mediterana de Est. Cipru este a treia cea mai mare și a treia cel mai populat insula din Marea Mediterană, și un stat membru al Uniunii Europene.

Programe MBA de Top în Management hotelier internațional în Cipru 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Management hotelier internațional, Cipru

Vatel Cyprus

Acest MBA echipează studenții cu teoria necesară și cele mai bune practici solicitate la nivel internațional din industria ospitalității. Studenții sunt expuși la învățar ... [+]

Burse și reduceri, disponibile pentru fiecare semestru! Tur de studiu (opțional) în Marea Britanie, Australia, Franța etc.)

Hotelul Vatel France

Acest MBA echipează studenții cu teoria necesară și cele mai bune practici solicitate la nivel internațional din industria ospitalității. Studenții sunt expuși la învățarea bazată pe probleme (PBL) și apoi ghidați în situații din viața reală; creând astfel un mediu cu adevărat managerial. Programul culminează cu diverse opțiuni, inclusiv stagii internaționale.

Vatel International School Business for Hotel

În apropierea domeniilor profesionale în care vor lucra în curând, Vatel MBA la studenți internaționali în management hotelier:... [-]

Cipru Republica Turcă a Ciprului de Nord
Februarie 2020
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză