MBASTUDIES

Compară 3 Programe MBA în Management mass media

Un Master of Business Administration grad este următorul pas în educația dvs. de afaceri. Acesta poate fi finalizat după ce a obținut o diplomă de licență în zona dvs. de concentrare aleasă. Un MBA poate asigura angajatorilor potențiali că ați ajuns la o înțelegere deplină a subiectului.

Ce este un MBA în Managementul Media? Lumea se învârte în jurul valorii de mass-media în multe moduri. Cursurile pentru acest grad vă pot ajuta să înțelegeți cum să vă atingeți publicul țintă, împreună cu instruirea cum să gestionați persoanele și procesele cu care lucrați pentru a ajunge cel mai eficient la publicul respectiv. Există mulți factori care pot fi abordați în studiile de management media, inclusiv în etică, marketing, drept, științe sociale și multe altele.

Un MBA în Managementul Media are multe avantaje, unele specifice industriei și unele aplicabile în fiecare domeniu al vieții. Veți învăța probabil cel mai bun mod de a utiliza diferite formate media pentru a ajunge la o anumită abilitate demografică, de gestionare a timpului și sociale.

Costul unui program ca acesta va varia în funcție de instituție și de zona în care se află. Unele programe costă mai mult decât altele. Puteți afla mai multe despre cheltuielile programului pe care doriți să vă înscrieți cel mai mult, contactând direct școala.

Carierele în managementul mass-media acoperă întreaga durată a industriei și chiar ajung în afara acesteia. S-ar putea să alegeți să lucrați ca director de operațiuni într-o mass-media sau ca administrator al resurselor umane sau al personalului. Ai putea opta pentru a intra în domeniul educației ca profesor universitar de management media. Alternativ, este posibil să lucrați în mass-media ca scriitor sau editor.

Școlile din întreaga lume oferă programe ca aceasta, atât online, cât și într-o sală de clasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Management mass media Filter

MBA în mass-media globală de modă

IFA Paris
MBA Global
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
15 luni
Engleză
Campus

Pentru cei interesați de o carieră viitoare în acest domeniu extrem de inovator, care necesită abordări proaspete și abilități interdisciplinare, acest curs unic are drept sco ...

Citeste mai mult

Mba Media Management

Europe de COM
MBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Participanții se alăture programului de MBA cu abilități personale și profesionale, precum și o serie de așteptări. Ca atare, programul de MBA oferă o formare suplimentară în ...

Citeste mai mult

Executive Master în mass-media și de comunicare de management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Online

Acest Master Executive (EMBA) în programul de studiu Media și comunicații Management este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 5 ani într- ...

Citeste mai mult