MBASTUDIES

Compară Programe de MBA în Management strategic în America Centrală și Caraibe 2020/2021

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Programele de management strategic îi pregătesc pe studenți pentru a-și asuma roluri manageriale și de conducere într-o varietate largă de industrii. Studenții acoperă materii precum resurse umane, structură corporativă și finanțe. Se pune un accent puteric pe dezvoltarea competențelor de comunicare.

În ceea ce privește organizațiile de învățământ din America Centrală, ele se îmbunătățesc. Multe colegii și universități americane rula clase de străini din America Centrală și Caraibe, și acestea sunt în mod constant printre cele mai populare. Și chiar dacă de învățare full-time de americani nu a fost admis în mod tradițional, acesta este cu siguranță câștigă în acest sens.

Vizualizează Programe de MBA în Management strategic în America Centrală și Caraibe 2020/2021

1 Rezultate din Management strategic, America Centrală și Caraibe Filter

MBA în Supply Chain și Managementul Materialelor

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
5 semestre
Spaniolă
Campus

Programul este conceput pentru a oferi studenților o pregătire minuțioasă în abilitățile de gestionare a lanțului de aprovizionare și a materialelor și expertiză în consultanț ...

Citeste mai mult