MBASTUDIES

Vezi toate Programe MBA în Management tehnologic Cu jumătate de normă în Tanzania 2020

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Acest program de gradul este un amestec perfect de Științe ale Educației și de management legate de tehnologie. Acest lucru înseamnă că MBA în Tehnologie curriculum-ul de management se referă la cunoștințe tehnice, precum și metodologiile de afaceri. În afară de faptul că acest program de gradul acoperă, de asemenea, tehnici de management IT și de telecomunicații.

Tanzania, oficial Republica Unită a Tanzaniei, este o țară în Africa de Est. Se învecinează cu Kenya și Uganda în nord, Rwanda, Burundi și Republica Democrată Congo la vest, și Zambia, Malawi, Mozambic și la sud. Țară 's granița de est este format din Oceanul Indian. Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa 's, este în Tanzania. Tanzania este o țară cu parcuri naționale mari, unde puteți vedea unele dintre cele mai bune florei și faunei africane.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Management tehnologic Part time în Tanzania 2020

1 Rezultate din Management tehnologic, Tanzania Filter

Mba în managementul tehnologiei informației

Institute of Accountancy Arusha
MBA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest program este pentru absolvenții și manageri de mijloc care intenționează să înțeleagă rolul tehnologiei informației în managementul strategic adaptate.

Citeste mai mult