Programe MBA în Management de Evenimente

Compară 2 Programe MBA în Management de Evenimente

Management de Evenimente

Un MBA în Event Management este adaptat pentru aspiră impresari care doresc să facă o carieră din a produce memorabile ocazii pe scară largă. Planificarea evenimente cum ar fi nunti, festivaluri, concerte, conferinte, expozitii si este o întreprindere extrem de complex, iar absolvenți ai acestui program va conduce pe piața muncii înarmat cu resursele necesare pentru a planifica și executa evenimente pentru persoane juridice, publice, precum și a altor .

Doar ceea ce este un MBA în Event Management? Programe pregăti absolvenți să-și asume îndatoririle manageriale care necesită de organizare, comunicare, și abilități de afaceri. Programul presupune de multe ori de studiu în turism, agrement, ospitalitate și, așa cum aceste domenii se intersecteaza cu organizarea de evenimente. Elevii învață conceptele fundamentale legate de bugetare, marketing, finanțe și. Mai mult, gradul acest maestru oferă cunoștințe legate de drept, resurse umane, contabilitate, managementul riscului, precum și de comunicare specific management de eveniment.

Management evenimente este o profesie extrem de exigent și succesul depinde de capacitatea unei persoane de a răspunde bine în condiții de stres. Un MBA în Event Management pregătește studenții pentru rigoarea unei cariere dinamice și provocatoare. Absolvenții pleca cu capacitatea de a supraveghea de cercetare, proiectare, planificare, logistică, precum și evaluarea evenimentelor.

Cerințe Programul, costul și durata de timp variază de la instituție la instituție. Cei interesați în urmărirea acest grad sunt îndemnați să contacteze școli de informații cu privire la premise, pret, si perioada de timp.

Management evenimente este o industrie mare și în creștere cu o piață a muncii care cuprinde posturi full-și part-time. Industrii cum ar fi muzica, sport, precum și publicarea sunt întotdeauna folosind serviciile unui manager de eveniment. Corporațiile sau asociații private, care le este productiv sau doar distractiv de a aduce angajaților sau membrilor lor împreună utiliza manageri de evenimente să se ocupe de targuri, petreceri, sau convenții.Absolvenții ar putea lua în considerare, de asemenea, poziții în profesiile aliate de turism și ospitalitate de lux. De exemplu, hoteluri organiza evenimente nenumărate, inclusiv întâlniri, nunți, și conferințe.

Studentii interesati pot gasi programele on-line pentru a fi un mod ideal de a urmări gradul acest maestru a lui. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

MBA în turism, agrement și management de eveniment

Groupe ESC Troyes in Champagne
Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Troyes

Groupe ESC Troyes în Champagne a fost creat în 1992, este, prin urmare Business School tanar francez. Se bucură de toate acreditarile naționale (recunoașterea deplină de către Ministerul Național al Învățământului Superior și Cercetării, acreditate de către "Conferința des Grandes Ecoles" a Franței, etc.) și a început tocmai cerere de acreditare internațională (EFMD + AACSB). Se ruleaza in prezent 4 școli principale: - Școala de Afaceri Internaționale & Management (licență: 4 Anul Licenta cu onoruri, 34 de grade duble peste tot în lume, beneficiaza de o etichetă specifică din franceză și guvernul german) - Graduate School of Management (Gradul 2 Anul Master, cu specializări în marketing și strategie, HRM, Finante, Inovare și antreprenoriat). - Scoala de turism, agrement și Events Management (3 Anul Licenta + MBA) - School of Design (3 Anul Licenta Degree + 2 Anul master) studenților este acum 1700 de studenți (440 în 2004) + 380 schimb de studenți internaționali. Sa (într-adevăr de viață) retea internationala (elev și profesor / schimb cercetare) este format din 196 de universități partenere. [+]

Specializată în turism de lux sau de afaceri & Evenimente Management, cursurile noastre de MBA oferă instruire profesională, deschis pentru studenții din întreaga lume și să acopere toate sectoarele turismului evoluție Industria: ecoturism, management de eveniment, de afaceri hotel catering, transport turism, călătorie și eveniment de afaceri, etc. Ei pregăti studenții pentru poziții de management în toate turistice cariere industrie într-un mod care este trans-disciplinare, operațională și internațional.

Specializare în LUX TURISM

În lumea turismului, sectorul de lux se confruntă cu cea mai mare expansiune. Creșterea economică în China, India, Rusia și Brazilia a creat noua cerere ca programul nostru va ajuta la îndeplini. Cei mai mulți jucători de turism au profitat de pe această schimbare și produse destinate clientilor bogati sunt în creștere, după cum reiese de noua clasificare ospitalitate francez. Numărul de cinci hoteluri stele este în creștere, iar unele destinații ca Dubai sunt specializată în acest sector. Există acum o nevoie reală pentru profesioniști specializata in domeniul de lux.... [-]


Mba în managementul hotelier internațional cu specializare în managementul evenimentelor

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2019 Elveţia Martigny

Specializarea Managementul evenimentelor vizează studenții care sunt extrem de motivați de comunicare și marketing, care sunt capabili să demonstreze nu numai creativitatea, ci și disciplina în gestionarea unei echipe. Atunci când aleg această specializare, ei vor putea să programeze, să organizeze, să conducă și să gestioneze toate activitățile legate de evenimente speciale, oricât de mici sau mari ar putea fi acestea. Ei vor dobândi cunoștințe în management, finanțe, marketing și resurse umane pentru a analiza și a propune un produs care să fie perfect conform cu evenimentul care are loc. [+]

MBA în managementul hotelier internațional cu specializare în managementul evenimentelor • NIMES (FRANȚA)

Specializarea Managementul evenimentelor vizează studenții care sunt extrem de motivați de comunicare și marketing, care sunt capabili să demonstreze nu numai creativitatea, ci și disciplina în gestionarea unei echipe. Atunci când aleg această specializare, ei vor putea să programeze, să organizeze, să conducă și să gestioneze toate activitățile legate de evenimente speciale, oricât de mici sau mari ar putea fi acestea. Ei vor dobândi cunoștințe în management, finanțe, marketing și resurse umane pentru a analiza și a propune un produs care să fie perfect conform cu evenimentul care are loc.... [-]