MBASTUDIES.RO

Compară Programe de MBA în Management de turism și ospitalitate Europa 2019/2020

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Vezi Programe de MBA în Management de turism și ospitalitate Europa 2019/2020

4 Rezultate din Management de turism și ospitalitate, Europa Filter

MBA / Master în turism internațional și managementul ospitalității

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Campus Online La zi 10 - 12 luni Înscriere Deschisă Spania Barcelona + 1 mai mult

Cu o abordare orientată către un domeniu în creștere rapidă, MBA în turismul internațional și managementul ospitalității vă va duce în locurile și oportunitățile de muncă pe care le-ați căutat. Programul se concentrează 100% pe management, ceea ce îl diferențiază de celelalte programe de ospitalitate.

MBA în Hospitality and Tourism (Online)

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Online Septembrie 2020 Spania Barcelona Madrid

MBA în Industria Ospitalității și Turismului Online din Ostelea sa născut cu scopul de a instrui viitorii lideri din sectorul turismului: manageri, profesioniști și antreprenori capabili să gestioneze, la cel mai înalt nivel, proiecte de afaceri în sectorul turismului și al hotelului, pentru care afectează, într-un mod foarte special, dezvoltarea abilităților manageriale și abilităților de natură strategică.

MBA în Hospitality and Tourism (Oficial) - Madrid

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Campus La zi 9 luni Contactează şcoala Spania Madrid

MBA Ostelea-EAE în domeniul turismului și ospitalității din campusul din Madrid din Ostelea sa născut cu scopul de a forma viitorii lideri în sectorul turismului: manageri, profesioniști și antreprenori capabili să gestioneze, la cel mai înalt nivel, proiecte de afaceri în domeniul turismului și hotelier, pentru ceea ce afectează într-un mod foarte special dezvoltarea de abilități manageriale și abilități de natură strategică.

MBA Turism Online - Universitatea din Cumbria (Marea Britanie)

Robert Kennedy College
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 5 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zurich Elveția Online Regatul Unit Marea Britanie online Orașul Carlisle + 5 mai mult

MBA este calificarea de management primar pentru manageri. Proiectat pentru succesul dvs., MBA creează manageri distinctiv cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai recente practici de afaceri.