$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe MBA în Managementul achizițiilor

Un Master of Business Administration este o diplomă acordată persoanelor fizice care au urmat studii postuniversitare în domeniul managementului și administrării afacerii. În general, elevii urmăresc un MBA pentru a-și promova perspectivele de muncă și pentru a-și spori potențialul de câștig. Ce este un MBA în Managementul Achizițiilor? Acest program este conceput pentru a dota s… Citeste mai mult

Un Master of Business Administration este o diplomă acordată persoanelor fizice care au urmat studii postuniversitare în domeniul managementului și administrării afacerii. În general, elevii urmăresc un MBA pentru a-și promova perspectivele de muncă și pentru a-și spori potențialul de câștig.

Ce este un MBA în Managementul Achizițiilor? Acest program este conceput pentru a dota studenții cu abilitățile și cunoștințele de care au nevoie pentru a gestiona strategic achizițiile de bunuri și produse pentru diverse tipuri de organizații. Cursurile care alcătuiesc programul urmăresc să dezvolte abilitățile de leadership și management ale studenților, precum și să-și stimuleze gândirea intelectuală astfel încât să fie mai bine pregătite pentru a rezolva problemele complexe în timp util. Elevii pot studia, de asemenea, evoluțiile noi și în schimbare în managementul lanțului de aprovizionare.

Absolvenții acestui program sunt, în general, echipați cu mai multe competențe dorite, care le vor lua departe în viață. Pe lângă abilitățile organizatorice și manageriale puternice, care sunt la îndemână în orice domeniu, studenții pot, de asemenea, să vină cu abilitatea de a achiziționa și gestiona consumabile pentru organizații mici și mari, deopotrivă.

Costul unui MBA variază foarte mult. Factori precum locația școlii, durata programului și modul de educație (online sau în sala de clasă) pot afecta costul final.

Datorită complexității rolului, multe organizații pot beneficia de o persoană care are studii postuniversitare în domeniul achizițiilor. Absolvenții pot avea ocazia să urmărească numeroase oportunități de carieră incitante, incluzând dar fără a se limita la analist, logistician, manager de control al inventarului, manager de suport pentru sisteme, manager de transport și manager de operațiuni de depozitare. Multe locuri de muncă în domeniu sunt legate de armată și de guvern.

Persoanele fizice au posibilitatea de a obține MBA de la o serie de instituții de renume. Cu toate acestea, în cazul în care acestea în cele din urmă sfârșitul totul depinde de locația lor, bugetul și obligațiile curente. Cursurile online pot fi preferate pentru persoanele cu o flexibilitate mică în programul lor. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Alexander College - Cyprus
Larnaca, Cipru

Acest curs este atât de flexibil și unic prin faptul că oferă studenților și profesioniștilor din domeniul afacerilor posibilitatea de a învăța, să gestioneze și practică în c ... +

Acest curs este atât de flexibil și unic prin faptul că oferă studenților și profesioniștilor din domeniul afacerilor posibilitatea de a învăța, să gestioneze și practică în cadrul specializării lor preferat prin intermediul public / achizițiilor private Pathway sau Managementul Pathway . -
MBA
Normă întreagă
18 luni
Engleză
Campus