Filter
MBA
Ucraina Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Managementul asistenței medicale în Ucraina 2019

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Istorie ucraineană este lungă și mândru, cu începutul Rusiei Kievene ca cel mai puternic stat din Europa medievală. Capitala Kiev este unul dintre cele mai vechi orase din Europa de Est. Învățământul superior în Ucraina este fie finanțată de stat sau private. Cele mai multe universități din Ucraina oferă locuințe sociale pentru studenții out-of-oraș. Există o mulțime de studenți străini în universitățile din Ucraina.

Programe MBA de Top în Managementul asistenței medicale în Ucraina 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Managementul asistenței medicale, Ucraina

Studii
Locație
Ucraina
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
The International Management Institute (MIM-Kyiv)

Aceasta este o oportunitate unică pentru lucrătorii din diferite instituții de sănătate cum să stăpânească în cadrul unui program de formare întregul spectru al universal ... [+]

Business School MIM-Kiev, în parteneriat cu Centrul de Drept Medical anunță un set de gestionare modern program de MBA specializat în domeniul îngrijirii sănătății.

Aceasta este o oportunitate unică pentru lucrătorii din diferite instituții de sănătate cum să stăpânească în cadrul unui program de formare întregul spectru de competențe de management generice și pentru a îmbunătăți și a sistematiza cunoștințele și competențele specifice necesare pentru a gestiona este domeniul medical.

În program vor fi predate de profesori de conducere ale MIM-Kiev - experți în finanțe, management, marketing, drept comercial, etc., precum și cu autoritate în domeniul profesioniștilor în domeniul sănătății. La fel ca și programul de MBA tradiționale, programul „moderne de management în domeniul sănătății“ se va termina de formare străine, ceea ce va permite ascultătorii să se familiarizeze cu lumea practica organizarea sistemului de sănătate și de afaceri medicale.... [-]

Ucraina Kyiv
Septembrie 2019
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză