Programe MBA în Managementul Brandului

Compară 4 Programe MBA în Managementul Brandului

Un Master of Business Administration, sau MBA pe scurt, este un grad acordat persoanelor fizice care completează învățământul superior, cu accent pe administrarea afacerilor sau de management. De obicei, studenții urmăresc o asemenea măsură pentru a-și promova perspectivele de carieră.

Ce este un MBA în managementul mărcilor? O diplomă în managementul mărcilor este pentru indivizi care prețuiesc autenticitatea, creativitatea și măiestria și care doresc să avanseze numele brandurilor care prețuiesc și aceste lucruri. Acest program este conceput pentru a oferi studenților capacități manageriale puternice și o înțelegere a industriei modei (în special în ceea ce privește mărcile de lux), piața în ansamblul său și consumatorii care comercializează mărci de înaltă clasă. Multe cursuri subliniază colectarea și gestionarea datelor și îi învață pe elevi să utilizeze aceste abilități pentru a sprijini procesul decizional complex.

Absolvenții acestui program dețin, de obicei, aptitudini analitice dornice, precum și un ochi pentru tendințele ascendente, o apreciere pentru inovație și abilitatea de a construi soluții creative. Fiecare dintre aceste trăsături poate servi indivizilor bine în orice domeniu în care ajung.

Costul unui MBA în Managementul de Brand variază și este afectat de o serie de factori, dintre care cele mai importante sunt locația școlii și durata programului. Elevii trebuie să caute școli în apropierea lor înainte de a aplica.

Carierele de modă sunt mereu în evoluție și nu există lipsuri de oportunități pentru persoanele care posedă unitate, competență și, bineînțeles, educația. Persoanele care posedă o diplomă în managementul mărcilor pot deveni comercianți vizuali, cumpărători cu amănuntul, jurnaliști de modă, stilisti personali, antreprenori, designeri de modă, comercianți de modă sau consultanți. Aceștia pot chiar să urmeze o carieră în domeniul resurselor umane, al gestionării evenimentelor sau al altor domenii legate de afaceri.

Multe instituții academice oferă diplome în domeniul modei, dar în cazul în care un student ajunge în cele din urmă depinde de locația sa, bugetul și programul. Cursurile online oferă flexibilitate supremă, ceea ce este ideal pentru studenții cu mult pe plăcuțele lor. Pentru a afla mai multe despre ofertele de programe din apropierea dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

MBA de management de brand de lux

British School of Fashion
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2018 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest program avansat de specialitate MBA a fost conceput ca răspuns la cererea tot mai mare de manageri care au reușit să ofere o înțelegere aprofundată a managementului mărcii de lux, a strategiilor creative și a competențelor și instrumentelor superioare. [+]

O MBA de brand de lux de management Programul este conceput pentru a echipa candidații care au experiența managerială relevantă, cu cunoștințe și abilități avansate de specialitate pentru a trece la următorul nivel al carierei.

De proiectare a programului va ajuta pe elevi obține o înțelegere profundă a complexității de management în cadrul organizațiilor de lux, în special în piețele de lux continuă să devină mai competitive și multi-dimensionale, iar consumatorii de lux devin mai polarizată.

Există un accent puternic pe tot parcursul programului pe colectarea și analiza de date pentru a sprijini complexe de luare a deciziilor. Elevii vor dezvolta abilități analitice necesare pentru a examina o gamă largă de probleme care afectează sectorul de lux și capacitatea de a construi soluții creative. Învățarea experiențială activă va permite studenților să dezvolte o gândire strategică, leadership, abilități interpersonale și de grup și o viziune antreprenorială mai profundă. Capacități de rezolvare a problemei va fi, de asemenea, cultivate prin studii de caz, jocuri de afaceri și un proiect slip live, creat în parteneriat cu organizațiile de lux de conducere.... [-]


Mba de lux specializat de marketing de brand

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii October 2018 Franţa Paris

Specializat MBA „Lux Brand Marketing și Management Internațional“ se propune: [+]

Specializat MBA „Lux Brand Marketing și Management Internațional“ se propune:

în 2 ani pentru studenții din tava mor + 3: 1 de specialitate MBA „Bazele“ de specialitate MBA 2 „Lux Brand Marketing și Management Internațional“ în 1 an pentru studenții de la cursurile de 4 Bac, Bac 5 sau experiență profesională: de specialitate MBA 2 „Lux Brand Marketing și Management Internațional“ Specializat MBA 1

Stăpânirea instrumente esențiale pentru înțelegerea de marketing și de afaceri în sectorul Brands și case de lux.

Cursus

Septembrie-iulie Semestrul 1 cursuri Jumătate 2 destinații de plasare 60 de credite program

Lux de cunoștințe generale... [-]


MBA în managementul global al mărcii de lux

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Franţa Paris

Un program care pregătește studenții pentru funcții de conducere prin studierea aprofundată a producției, logisticii și controlului, cu accent pe strategiile financiare și pe managementul global. [+]

Un program care pregătește studenții pentru funcții de conducere prin studierea aprofundată a producției, logisticii și controlului, cu accent pe strategiile financiare și pe managementul global.

Instruire completă în domeniul marketingului și al managementului mărcii, cu un accent special pe mediile sociale.

Un accent deosebit pe vânzarea cu amănuntul, comercializarea și vânzarea online.

Acest program pregătește elevii cu abilitățile necesare pentru o carieră de succes de lux.

Acest nou program în Global Luxury Management a fost dezvoltat pentru a oferi o forță specială celei de-a 30-a aniversări a primului program Sup Delux, creat în 1990.... [-]


MBA / MSc. în Marketing

INSEEC Chambéry campus
Campus Cu normă întreagă 2 semestre October 2018 Franţa Chambéry

MBA / MSc. Marketing [+]

MSc. / MBA Marketing

Toate clasele sunt predate în limba engleză.

Acest curs are scopul de a oferi studenților internaționali cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient într-un mediu global, concentrându-se pe:

Managementul de marcă, strategia digitală și strategiile de afaceri și companie, precum și cunoștințele aprofundate ale managementului și marketingului.Abilități de marketing pe mobil pentru a dezvolta abilități practice necesare pentru a lucra într-un mediu profesional de lucru: gestionarea echipelor multiculturale pe diferite site-uri, utilizând abilități eficiente de luare a deciziilor. Managementul comunității, strategie editorială.OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ... [-]