MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Managementul calității Cu jumătate de normă în Emiratele Arabe Unite 2020/2021

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Studiul managementului calității încearcă să determine modalitățile de a produce și menține excelența. Programele din întreaga lume investighează diferite standarde și cum să le atingă. Studenții pot examina, de asemenea, modalități de îmbunătățire a politicilor privind cerințele de calitate.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Managementul calității Part time în Emiratele Arabe Unite 2020/2021

2 Rezultate din Managementul calității, Emiratele Arabe Unite Filter

Mba - majore în managementul calității

Lincoln University Of Business & Management
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
14&nbsp;-&nbsp;16 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

MBA în managementul calității este conceput pentru a satisface nevoile academice și profesionale la nivel înalt de gestionari atât în ​​sectorul public și privat al economiei ...

Citeste mai mult

Imperial School of Management
MBA
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus
Online

MBA în Managementul Calității este un program integrat conceput pentru a oferi un program avansat de management esențial pentru roluri de conducere.

Citeste mai mult