Programe MBA în Managementul Modei

Compară 6 Programe MBA în Managementul Modei

Un MBA este un Master of Business Administration. Este următorul pas în educația dvs. după ce ați absolvit o diplomă de licență. Este de obicei nevoie de aproximativ doi ani de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat, dar multe programe de studiu sunt structurate cu jumătate de normă pentru a vă permite să lucrați în timp ce vă urmați gradul.

Ce este un MBA în Managementul modei? Lumea modei este o parte a creativității și a unei afaceri. Fața de management a acestei industrii necesită o înțelegere aprofundată a ambelor părți. Obținerea unui MBA în managementul modei vă va oferi probabil instrumentele necesare pentru a gestiona cumpărarea și vânzarea în lumea modei, precum și cele necesare pentru a gestiona dinamica organizațională, comunicare, vânzări și servicii virtuale, textile și multe altele.

Beneficiile unui astfel de program sunt susceptibile de a vă ajuta atât în ​​cariera, cât și în viața de zi cu zi. S-ar putea să constatați că învățați abilități cum ar fi managementul mărcii, organizarea și bugetarea.

Un MBA în Managementul de moda va varia în cost, cu factori cum ar fi locație și școală care afectează cheltuielile totale. Școala aleasă de dvs. vă poate oferi mai multe detalii despre costul programului, astfel încât să ajungeți la biroul său de buget.

Carierele de modă acoperă un spectru larg. S-ar putea să alegeți să lucrați direct pentru un brand de modă ca director de departament, ajutându-vă să-i gestionați impactul și influența asupra industriei. Alternativ, ați putea alege să lucrați ca scriitor sau editor pentru o publicație care acoperă industria, cum ar fi o revistă sau un site dedicat modă. Există, de asemenea, poziții în industriile conexe, cum ar fi textilele și comerțul cu amănuntul, în calitate de manager de marketing sau de operațiuni. Profesorii și profesioniștii în formare reprezintă o componentă esențială a lumii modei și puteți găsi că gradul dvs. vă deschide aceste porți.

Școlile din întreaga lume își fac studiile MBA în Managementul Modei, atât în ​​campus, cât și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

MBA Specializat în Management și Marketing De Lux Si De Moda

ESLSCA Business School
Campus Cu normă întreagă October 2018 Franţa Paris

MBA ESLSCA Management și marketing de lux si de moda este cunoscut acum, după 13 ani de existență și recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune mijloace de intrare în astfel de activități. Acesta își propune să ofere studenților, dincolo de bogăția de cunoștințe și de analiză a acestor sectoare în instrumentele economice, arta și cultura, abilitățile considerate esențiale pentru orice persoană care are sau care dorește să aibă o activitate de management profesionist în aceste zone, indiferent de funcția: manager, manager de produs, manager de cumpărare, manager de operatiuni, retail manager, director de visual merchandising, director de comunicare, managerul de evenimente, director de formare de vânzare cu amănuntul. [+]

Le MBA ESLSCA Management și Marketing de lux și moda Astăzi, după 13 ani de existență cunoscută și recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune mijloace de intrare în astfel de activități.

Acesta își propune să ofere studenților, dincolo de bogăția de cunoștințe și de analiză a acestor sectoare în instrumentele economice, arta și cultura, abilitățile considerate esențiale pentru orice persoană care are sau care dorește să aibă o activitate de management profesionist în aceste zone, indiferent de funcția: manager, manager de produs, manager de cumpărare, manager de operatiuni, retail manager, director de visual merchandising, director de comunicare, managerul de evenimente, director de formare de vânzare cu amănuntul.... [-]


MBA Fashion Business

IFA Paris
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 China Shanghai Turcia Istambul Franţa Paris + 4 mai mult

[+]

Brațul relație industriei de programe academice IFA Paris este responsabilă de organizarea bi-săptămânal prelegeri clienților și excursii a se acorda studenților noștri cu pulsul modei.

[-]

MBA De Afaceri De Moda

University for the Creative Arts
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Epsom + 1 mai mult

Această modă sa concentrat MBA a fost conceput pentru managerii de moda cu experiență relevantă, pentru a le ajuta să construiască abilitățile și cunoștințele necesare pentru a stimula inovarea și de a găsi noi soluții la problemele globale complexe în cadrul afacerii de moda. [+]

Business MBA Moda

Această modă sa concentrat MBA a fost conceput pentru managerii de moda cu experiență relevantă, pentru a le ajuta să construiască abilitățile și cunoștințele necesare pentru a stimula inovarea și de a găsi noi soluții la problemele globale complexe în cadrul afacerii de moda.

Acest curs pune gândirea creativă în prima linie de conducere și de management al afacerii și vă echipează cu abilitățile de bază de management operațional - combinat cu inovația de brand și de conducere cunoștințele - necesare pentru a excela în cele din urmă în cadrul competitiv arena de afaceri de moda.

Lungimea de studiu: Un an full-time sau doi ani part-time... [-]


London Colegiu De Moda Mba

University of the Arts London
Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Regatul Unit Londra

MBA cu normă întreagă se concentrează pe industria mondială de moda globală și are ca scop candidații care au o experiență de trei ani în industrie, inclusiv stagii, experiență de lucru sau cei care își conduc propria companie care doresc să-și perfecționeze și provocare. [+]

MBA cu normă întreagă se concentrează pe industria mondială de moda globală și are ca scop candidații care au o experiență de trei ani în industrie, inclusiv stagii, experiență de lucru sau cei care își conduc propria companie care doresc să-și perfecționeze și provocare.

Despre acest curs

MBA la Fashion Business School este un MBA generalist care se concentrează pe industria de moda la nivel mondial mai larg. Acesta este un curs cu normă întreagă livrat peste 45 de săptămâni academice. Curriculumul MBA a fost informat de angajamentul extins al industriei, de cercetare de ultimă oră și de informații de piață. LCF are relații strânse de lucru fără precedent cu cele mai importante organizații și instituții care operează în contextul modului mai larg, inclusiv retail, design, media, digital și tehnologie, finanțe și investiții. Strategia de învățare și predare are un accent puternic pe învățarea aplicată și experiențială, pe rezolvarea problemelor și pe angajamentul industriei.... [-]


MBA în Management De Moda Si Antreprenoriat

LIM College
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 18 - 27 luni September 2018 Statele Unite ale Americii New York + 1 mai mult

Cu concentrații în Management Fashion și spirit antreprenorial, educația puteți câștiga de la LIM College MBA te învață să examineze modul în care conceptele menționate mai sus și teorii se aplică la activitatea de moda. De asemenea, veți obține un fel de cunoaștere bazate pe larg, care pot fi aplicate în orice context de afaceri. [+]

Master of Business Administration (MBA) program de grad LIM College este unic și vă va educa în concepte avansate și teorii de management, leadership și antreprenoriat. Și este bine realizat în New York City - capitala modei din lume.

Cu concentrații Managementul de moda și spirit antreprenorial, Educația puteți câștiga de la LIM College MBA te învață pentru a examina modul în care conceptele și teoriile menționate mai sus se aplică la afaceri de moda. De asemenea, veți obține un fel de cunoaștere bazate pe larg, care pot fi aplicate în orice context de afaceri.

Cuprinzătoare, la nivel mondial și de ultimă oră, LIM Colegiul MBA este un program de 51 de credit personalizat de tine și un consilier pentru a integra experienta ta cu aspirațiile tale. ... [-]


Industria Modei Mba

Mod'Art International Paris
Campus Cu normă întreagă 15 luni September 2018 Franţa Paris Italia Milano + 2 mai mult

Alegerea programului de excelență MBA în "Moda Industrie" este de a oferi posibilitatea de a se integra, la nivel internațional, o poziție de lider în modă [+]

MBA alege excelență "Fashion Industry" este de a oferi posibilitatea de a integra o poziție de răspundere de gestionare a modei. Rezultatul unui parteneriat între Mod'Art și Universitatea din Perpignan și modul de întreprindere foarte mare. MBA "industria modei", crește și se adâncește cunoașterea fiecărui elev prin:

întreită:

- A construi o imagine de ansamblu a diferitelor funcții disponibile în cadrul industriei modei pentru a construi punți între dezvoltare, producție, comercializare și administrare / management.

- Train participeants în tehnicile de management și metode ale unei industrii complexe.... [-]