MBASTUDIES

Vezi 3 Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Lincoln Regatul Unit

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Lincoln este un oraș în Anglia, cu o populație de mai mult de 100 mii, cu o treime fiind studenți de învățământ superior. Primele originile Lincoln se dovedesc a fi din Epoca de Fier, în jurul secolul 1 î.en în timp ce cele mai importante vestigii sunt de pe vremea romanilor.

Solicită Informații Programe de MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Lincoln în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

University of Lincoln
MBA 1-an
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest MBA este conceput pentru a îmbunătăți dezvoltarea profesională și personală a liderilor, folosind abilități tehnice, analitice și soft, care sunt fundamentale pentru a r ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration

University of Lincoln
MBA
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Lincoln International Business School MBA este conceput pentru a oferi o experiență de învățare creativă și colaborativă, construită în jurul valorii de principalele noastre v ...

Citeste mai mult

MBA în Leadership

University of Lincoln
MBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Lincoln International Business School este mândru să fi dezvoltat un master-pilot de masterat în Administrarea Afacerilor în Leadership.

Citeste mai mult