MBA

Generalități

Programul de descriere

Accelerați progresul carierei dvs. cu o perioadă de studiu concentrat și dezvoltare personală.

Sunteți un profesionist ambițios, căutați să progresați la leadership și să conduceți schimbări pozitive de afaceri? Dacă acest lucru sună ca tine, atunci MBA Cardiff este un mare pas următor.

Indiferent de fondul dvs. managerial, vă oferim o experiență provocatoare care vă va întinde și vă va sprijini, dezvoltându-vă cunoștințele de afaceri, creșterea conștientizării de sine și accentuarea abilității dvs. de lider eficient și inspirator pe parcurs.

Cardiff MBA este conceput pentru persoanele cu experiență de muncă relevantă, care au ambiția de a accelera progresul lor spre roluri de conducere superioare printr-o perioadă de studiu focalizat și dezvoltare personală. Programul oferă o experiență provocatoare care va întinde și va sprijini managerii dintr-o gamă largă de medii care doresc să conducă la schimbări pozitive de afaceri. Îți vei dezvolta cunoștințele de afaceri, îți vei crește conștientizarea de sine și îți vei accentua abilitatea de a fi un lider eficient și inspirator. Veți avea în vedere implicațiile comerciale, sociale și de mediu mai largi ale luării deciziilor într-o varietate de contexte practice.

Cardiff MBA vă va ajuta să faceți diferența.

Trăsături distinctive

 • Springboard în programul Cardiff MBA și comunitatea de învățare, cu un program personalizat de orientare și teambuilding.
 • Serviciul Avantaje în carieră: Acces la un consultant de carieră și un antrenor personal pentru dezvoltare profesională personalizată.
 • Un program de dezvoltare a Leadership-ului, personalizat, care vă ajută să vă evaluați capacitatea de leadership, să dezvoltați o cale de dezvoltare personală și să dezvoltați abilități cheie de leadership.
 • Conexiunile Cardiff vă vor ajuta să deveniți parte a comunității de afaceri prin evenimente în rețea, acces la lideri de afaceri și absolvenți care vorbește despre motivațiile și alegerile lor în carieră și vizitele companiei.
 • Un tur de studiu internațional care oferă oportunitatea de a studia practicile de afaceri într-un context necunoscut.
 • Teme integrate contemporane care se derulează prin toate modulele, cum ar fi viitorul muncii, conducerea responsabilă și transformarea digitală.
 • Oportunități de a face diferența între societate și economie, prin studii și activități extrașcolare, în conformitate cu valoarea publică.

Evaluare concepută pentru abordarea provocărilor din lumea reală:

 • Provocarea simulatorului de strategie de afaceri
 • The Challenge People
 • Provocarea internațională a consultanței
 • Provocarea inovării
 • Marea provocare
 • Provocarea de simulare a crizei

Proiectul Accelerator - un răspuns la o problemă complexă, cu mai multe fațete, pusă de un client de afaceri.

Criterii de admitere

Solicitanții trebuie să aibă minim 2: 1 (GPA 3.0 / 4.0) la nivel de licență, de la o instituție recunoscută și experiență de muncă relevantă de cel puțin 3 ani. Non-absolvenții cu calificări profesionale aprobate și / sau experiență de muncă semnificativă pot fi, de asemenea, luați în considerare.

Procesul de interviu: solicitanții preselectați vor fi intervievați, fie personal, fie de Skype, pentru a-și stabili nivelul de experiență de muncă, aptitudinea pentru program și motivația lor.

Solicitanții a căror primă limbă nu este engleza trebuie să obțină un scor IELTS minim de 7,0, cu 6,0 în fiecare categorie (sau o calificare echivalentă în limba engleză).

Structura

Cardiff MBA este structurat în jurul unei serii de șase module axate pe provocări, bazate pe scenarii trans-funcționale și bazate pe acțiune, de obicei întâlnite la locul de muncă. O serie de teme vor asigura integrarea în module. Acestea pot include Conducerea responsabilă, Transformarea digitală și Viitorul muncii. Alegerea și specializarea sunt încorporate în module. De exemplu, modulul „Confronting Grand Challenges” vă va oferi posibilitatea de a vă concentra pe o provocare care are o relevanță deosebită pentru cariera viitoare.

Învățarea necesară pentru a vă angaja cu provocările este experimentată în blocuri imersive concepute pentru a vă stimula curiozitatea, pentru a vă informa procesul de anchetă și pentru a consolida aplicarea învățării dvs.

Această abordare oferă o oportunitate îmbogățitoare pentru:

 • Utilizarea de activități multiple și extinse pentru a spori înțelegerea.
 • Interacțiunea elevilor pentru a sprijini crearea de sensuri comune.
 • Ancheta aprofundată ghidată.
 • Colaborarea dintre studenți și echipa programului.
 • Revizuirea frecventă a perspectivelor și dezvoltarea.
 • Învățarea focalizată, mai degrabă decât cererile distractive ale mai multor module.
 • Învățare independentă structurată.

Provocările includ o simulare a strategiei de afaceri, o soluție limitată de timp pentru o informație de la o echipă de conducere superioară, dezvoltarea unei soluții de afaceri inovatoare și o provocare complexă cu mai multe părți interesate. Proiectul Accelerator este un proiect din lumea reală derulat în parteneriat cu un client corporativ pentru a dezvolta soluții pentru o problemă strategică semnificativă. Modulul final încheie apoi o simulare de gestionare a crizelor pentru a lua în considerare fațetele multiple ale provocărilor actuale ale conducerii. De asemenea, anticipează peisajul viitor și schimbările transformatoare pe care le impune.

Această structură bazată pe provocări imersive vă va îmbunătăți capacitatea în patru domenii interrelaționate. Tu vei:

 • Dezvoltați o înțelegere holistică a domeniilor și proceselor de afaceri de bază, bazându-vă pe perspective funcționale, disciplinare și contextuale contrastante.
 • Integrați teoria și practica pentru a promova gândirea critică și rezolvarea problemelor.
 • Implicați-vă cu natura complexă, dinamică și ambiguă a luării deciziilor strategice.
 • Obțineți o perspectivă îmbunătățită asupra potențialului personal și dezvoltați abilități avansate de leadership.

Desfășurarea pe parcursul programului este un pachet de sprijin oferit de activitățile oferite de Programul de Dezvoltare în Conducere MBA. Acestea abordează în mod direct abilitățile personale și profesionale necesare pentru ca dvs. să efectuați eficient în fiecare provocare și în următoarea etapă a carierei. Se va pune un accent special pe a fi rezistent, plin de resurse, responsabil și relațional.

Modulele prezentate sunt un exemplu de curriculum tipic și vor fi revizuite înainte de anul universitar 2020/21. Modulele finale vor fi publicate până în septembrie 2020.

Module de bază

Titlul modulului Codul modulului credite
Provocări globale și luarea deciziilor strategice BST901 20 de credite
Perspective ale oamenilor BST902 20 de credite
Analiza financiară și de afaceri BST903 20 de credite
Creativitate, inovație și întreprindere BST904 20 de credite
Confruntarea cu marile provocări BST905 30 de credite
Proiectul Accelerator BST906 40 de credite
Conducerea schimbării și transformarea futurilor BST907 20 de credite
Programul de dezvoltare a leadershipului BST908 10 credite

128695_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgÎn față / neplăcut

Învățare și evaluare

Cum voi fi învățat?

O abordare activă de învățare este încorporată în MBA Cardiff. Considerăm că învățarea eficientă se bazează pe două lucruri - implicarea dvs. în experiențe diverse și provocatoare și modul în care vă dați seama de aceste experiențe, atât individual, cât și cu ceilalți. O echipă care include cadre didactice din mai multe discipline și practicieni reprezentând o serie de funcții și sectoare va facilita fiecare modul. Aceasta va reflecta practicile la locul de muncă și va încuraja fertilizarea încrucișată a diferitelor perspective.

Veți constata că fiecare bloc de învățare implică o varietate bogată de activități, inclusiv vizite la companie, vorbitori din industrie, provocări limitate în timp, joc de rol și simulări. Toate acestea sunt concepute pentru a reconsidera înțelegerea existentă și pentru a explora problemele din perspective diferite. Fundațiile diverse din cadrul cohortei studenților aduc o contribuție valoroasă aici.

Vă vom ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de reflectare de ordin superior, inclusiv observația, analiza și sinteza pentru a dezvolta concluzii cuprinzătoare despre aceste experiențe.

Vă vom încuraja, de asemenea, să reflectați în colaborare cu colegii, academicienii și practicienii pentru a vă contesta structurile de cunoștințe, ipoteze, valori și abilități existente. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să negociați și să construiți noi perspective asupra naturii conducerii și practicilor de afaceri și să dezvoltați răspunsuri creative la problemele de afaceri.

Veți avea ocazii de a integra și de a aplica noi înțelegeri, împreună cu abilități din atelierele de Dezvoltare de Leadership, în sarcini practice încorporate în fiecare bloc de învățare și provocări formale de curs în jurul cărora este proiectat fiecare modul.

Cum voi fi sprijinit?

Universitatea oferă o mulțime de sprijin pentru studenții postuniversitari. Acestea includ:

Centrul de învățare

Centrul de învățare este mediul virtual de învățare al Universității. Toate materialele pentru programe și module sunt postate aici pentru ca studenții să poată avea acces înainte, în timpul și după prelegeri.

Biblioteci

Pentru participanții la program sunt disponibile o varietate de copii tipărite și electronice de cărți, jurnale și baze de date. Biblioteca Aberconway este situată în site-ul principal al școlii de afaceri și resurse suplimentare sunt disponibile la alte biblioteci din campus. Multe reviste și cărți sunt de asemenea disponibile electronic.

Sistem personal de îndrumători

Fiecărui student i se alocă un îndrumător personal. Acest membru al personalului academic va menține o imagine de ansamblu asupra experiențelor dvs. de învățare și educație. Dacă întâmpinați dificultăți, îndrumătorul dvs. personal va fi acolo pentru a asculta și, dacă este posibil, pentru a vă oferi îndrumări profesionale sau pentru a vă îndruma către sursa corespunzătoare de sprijin.

Serviciul de consultanță pentru studenți

Studenților li se oferă un serviciu gratuit, imparțial, fără judecată și confidențial pentru o gamă largă de probleme personale, financiare și academice.

incapacitate

Sunt oferite sfaturi de confidențialitate și sprijin pentru studenții cu dizabilități sau care au o dificultate specifică de învățare (de exemplu, dislexie) sau afecțiuni medicale pe termen lung.

Serviciul de consiliere

Serviciul de consiliere al Cardiff University oferă membrilor comunității universitare posibilitatea de a examina problemele care îi împiedică să își maximizeze întregul potențial și să exploreze opțiunile pentru schimbare. Serviciul de consiliere este confidențial și gratuit. A avut recunoaștere internațională ca centru de excelență pentru consiliere individuală și de grup.

Cum voi fi evaluat?

Structura programului de bloc oferă o mulțime de oportunități pentru a vă reflecta asupra învățării și dezvoltării în mod informal. În fiecare modul sunt încorporate scurte activități de revizuire a cunoștințelor / abilităților pentru a vă ajuta să vă verificați progresul și să vă îmbunătățiți abordarea învățării. Acest lucru vă va crește încrederea și vă va îmbunătăți abordarea pentru sarcinile formale de evaluare.

Problemele de lucru realiste stau la baza evaluărilor formale ale modulului. Va trebui să arătați o reflecție academică extinsă asupra fiecărei sarcini și, de asemenea, să adoptați formate de afaceri tipice pentru a prezenta concluziile dvs., inclusiv prezentări orale și rapoarte scrise.

Sarcinile de evaluare necesită să lucrați individual și ca parte a unei echipe, la fel cum ați face la locul de muncă.

Toate evaluările formale sunt finalizate în cadrul fiecărui bloc de module. Aceasta permite consolidarea și aprofundarea mai aprofundate necesare pentru îndeplinirea cu succes a sarcinilor de evaluare bazate pe activitatea complexă întreprinsă de liderii de afaceri. De asemenea, reflectă perioade de lucru realiste pentru finalizarea sarcinilor.

Ce abilități voi exersa și dezvolta?

Rezultatele învățării pentru acest program descriu ceea ce vei putea face în urma studiului tău de la Cardiff University . Te vor ajuta să înțelegi ce se așteaptă de la tine.

Rezultatele învățării pentru acest program pot fi găsite mai jos:

Cunoştinţe

La finalizarea cu succes a programului veți putea:

 • Se bazează pe cunoștințe bazate pe disciplină și experiență de management pentru a proiecta soluții integrate la probleme organizaționale complexe.
 • Evaluarea critică a cadrelor, modelelor, dezbaterilor și probelor de management curente și integrarea cu practica.
 • Evaluați critic abilitățile contrastante de cercetare și consultanță pentru a vă angaja cu probleme de afaceri cu mai multe fațete.
 • Analizați contextul complex de mediu care informează procesul decizional strategic în organizații și practică.
 • Demonstrează o conștientizare holistică a provocărilor cu care se confruntă întreprinderile în ceea ce privește contribuția economică și socială.

Aptitudini intelectuale:

La finalizarea cu succes a programului veți putea:

 • Găsiți și discriminați între sursele concurente de cercetare și consultanță.
 • Analizați metodele de generare a datelor primare și a informațiilor de gestionare.
 • Analizați și sintetizați în mod critic perspective contrastante și dovezile lor de susținere.
 • Integrați teoria și experiențele de muncă diverse.
 • Dezvoltați argumente convingătoare pentru a sprijini planuri viabile și creative de acțiune pentru a convinge și scurta o serie de audiențe.

Aptitudini practice profesionale:

La finalizarea cu succes a programului veți putea:

 • Evaluează aplicațiile practice ale teoriei și practicii pentru a genera soluții bazate pe practică la probleme nestructurate.
 • Demonstrați proactivitate și capacitatea de a lua inițiativa
 • Demonstrați o conducere responsabilă și etică.
 • Identificați și abordați nevoile personale și profesionale de dezvoltare.
 • Dezvoltați metode credibile pentru colectarea datelor primare.
 • O abilitate de a lua decizii în situații provocatoare.
 • Lucrează eficient într-o echipă de conducere.

Abilități transferabile / cheie:

La finalizarea cu succes a programului veți putea:

 • Rezolvați problemele în mod creativ.
 • Comunicați cu diverse audiențe printr-o gamă largă de media.
 • Demonstrați auto-reflecție și conștientizarea de sine.
 • Lucrați independent și în colaborare.
 • Folosiți tehnologia digitală.
 • Gestionează sinele și alții.

Perspectivele de carieră

Acest program este conceput pentru cei cu experiență de muncă existentă. Finalizarea cu succes a programului vă va permite să aplicați pentru mai multe posturi de conducere sau să căutați o schimbare transformatoare în carieră.

Taxe de școlarizare

 • Studenți din Marea Britanie și UE: 19.950 de lire sterline
 • Studenți din afara UE: 27.650 de lire sterline
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience fo ... Citeste mai mult

Our world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the most recent Research Excellence Framework for quality and 2nd for impact. We provide an educationally outstanding experience for our students. Citește mai puţin