Filter
MBA
Regatul Unit England Durham Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Durham Regatul Unit 2019

MBA standuri pentru Master in Business Administration și constă într-un program de curriculum care oferă o bază în conceptele de bază ale afacerii, inclusiv de management, finanțe, economie, vanzari, marketing, managementul resurselor umane și managementul lanțului de aprovizionare.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Durham are două universități, una dintre ele fiind Universitatea Durham - cea mai veche universitate treia din Anglia, imediat după Oxford și Cambridge. Există, de asemenea, New College Durham, fuziunea dintre două colegii mai în vârstă.

Vezi Programe MBA în Statele Unite ale Durham în Marea Britanie 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Management Development Centre International

MBA este de la o universitate din Marea Britanie care își propune să promoveze cunoașterea, să construiască încrederea și să câștige o perspectivă globală în pregătirea n ... [+]

De ce să alegeți Universitatea din Hull MBA cu MDCI?

MBA este de la o universitate din Marea Britanie care își propune să promoveze cunoașterea, să construiască încredere și să câștige o perspectivă globală în pregătirea pentru responsabilități mai mari în management sau pentru a deveni un lider senior în industrie.

Cu clase predate în Orientul Mijlociu, studenții sunt prezentați cu un program riguros din punct de vedere intelectual, care urmărește să ofere învățare adaptată nevoilor actuale și viitoare de dezvoltare, promovând conștiința de sine, creativitatea și gândirea critică.

De ce să alegeți un Executive MBA (EMBA) de la Universitatea Hull livrat de MDCI?... [-]
Regatul Unit London Durham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Durham University Business School

Durham MBA este conceput pentru a vă ajuta să transforme într-un lider de afaceri de clasă mondială. Prin alegerea de a studia un MBA la Durham va avea posibilitatea de a ... [+]

Cod UCAS: N1T617 Durata cursului: 15 luni Mod de studiu: Full Time Data de începere: 24/09/2018

Durham MBA este conceput pentru a vă ajuta să transforme într-un lider de afaceri de clasă mondială. Prin alegerea de a studia un MBA la Durham va avea posibilitatea de a dezvolta o gândire strategică dvs., analitice și critice prin aplicarea conceptelor teoretice în situații de afaceri la nivel mondial, precum și spori capacitățile de conducere pentru gestionarea oameni și.

Personalizează calea ta

Programul nostru MBA include o combinație de module de bază și căi de specialitate, oferindu-vă posibilitatea de a vă dezvolta cunoștințele, abilitățile și capacitățile și specializați în domenii specifice care sunt cele mai potrivite nevoilor dumneavoastră profesionale.... [-]

Regatul Unit Durham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză