MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Obțineți un MBA în Londra cu o perioadă de studiu intensivă de două săptămâni în New York *

Bazat în inima Londrei, programul nostru de schimbare a vieții MBA oferă absolvenților șansa de a obține o calificare de management internațional, cu perioade de studiu în New York * și Glasgow.

  • Studiați un MBA în Londra pentru £ 10.000
  • Costul include o perioadă de studiu intensivă de două săptămâni în New York * și studiul ulterior în Glasgow
  • Participați la masterclasses de la liderii de afaceri din Londra

Livrată de GCU London , parte a Universității Caledonian din Glasgow, MBA cu normă întreagă a fost concepută cu un angajament față de Binele Comun și cu Principiile ONU pentru educație responsabilă în management (PRME), care se străduiesc să contribuie la crearea unei lumi mai bune și mai echitabile.

GCU London atrage absolvenți remarcabili din întreaga lume și oferă o experiență de neegalat pentru studenți și o capacitate de angajare internațională.

MBA-ul nostru unic este conceput pentru nevoile afacerilor internaționale și a societății în minte, contribuind la construirea competențelor, cunoștințelor și experiențelor necesare pentru a deveni un lider de succes și responsabil în rolurile de management în toate sectoarele.

* Se aplică termenii și condițiile.

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență la nivel de 2.2 sau echivalent; IELTS 6. Nu este necesară nicio experiență de muncă prealabilă.

Detaliile Cursului

  • Clasificare: MBA
  • Durata cursului: 1 an
  • Data începerii cursului: septembrie
  • Mod de curs: Full Time
  • Domeniul de activitate: Afaceri și Management
  • Locație: GCU London
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of Lond ... Citeste mai mult

GCU London is a professional postgraduate university campus of Glasgow Caledonian University (GCU), located in an ultra-modern environment in the heart of London. Situated in Spitalfields, one of London’s most attractive locations, GCU London is in proximity to the capitals globally recognised financial and fashion industries. The campus offers a range of MBA and courses, high quality teaching and links with international businesses. GCU London provides students with an enriching and diverse learning experience underpinned by a vibrant international, intellectual and cultural life. We attract students from over 56 countries, from a range of backgrounds from all corners of the world. Citește mai puţin