MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Part time în Statele Unite ale Belfast Regatul Unit

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Belfast are două universități - Queen 's University Belfast si la Universitatea din Ulster. Există, de asemenea, Belfast Institutul de formele de învățământ superior, acum cunoscut sub numele de Belfast Metropolitan College, una dintre cele mai mari colegii din Marea Britanie, cu 55 de mii de studenți.

Solicită Informații Programe de MBA Part time în Statele Unite ale Belfast în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

Master of Business Administration (MBA)

Queen's University Belfast
MBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
30 Iun 2021
Engleză
Campus

Regina MBA reunește excelența academică a uneia dintre cele mai importante universități de cercetare din Marea Britanie, cu spiritul inovator al Belfast. Programul se adreseaz ...

Citeste mai mult