MBASTUDIES

Programe MBA de Top în Statele Unite ale Oxford Regatul Unit 2020/2021

Oxford din Marea Britanie este acasa, la universitate de renume mondial, Universitatea din Oxford, care oferă un excelent program de MBA de la una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume. MBA Oxford educă noilor generaţii de lideri de afaceri care sunt capabili să gestioneze în piaţa mondială, în continuă schimbare, precum şi cred că şi strategic şi să fie inovatoare în domeniul lor.

Absolvenţii care deţin o diplomă MBA la Oxford se va vedea uşile deschise la oportunităţi de carieră în Europa, precum şi restul de pe glob. Cu un MBA la Oxford, studenţii vor experienta de cursuri provocatoare facilitată de facultate distins, precum şi seminarii şi proiecte de grup. MBA Oxford elevii nu vor avea doar o înţelegere puternică şi baza de cunoştinţe a practicilor de afaceri, dar, de asemenea, se pot specializa este domenii precum finanţe antreprenoriale, afaceri în China, psihologia de marketing, imobiliare, comerţul cu amănuntul, şi negocieri.

Dacă sunteţi în căutarea pentru un grad de MBA, apoi ia în considerare unul dintre numele cele mai recunoscute din lume, MBA Oxford. Derulaţi în jos şi afla mai multe!

rezultate găsite Filter

Blended learning mba (master de administrare a afacerilor) - grad acordat de london metropolitan universitate

Magna Carta College
MBA Part Time
<
Frecvență redusă
<
24 luni
English (UK)
Online

Căutați cel mai bun program MBA disponibil, pe care îl puteți face de la domiciliu și care se potrivește în jurul vieții dvs.? MBA Blended Learning de 2 ani de la Magna Carta ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration - MBA

Oxademy Business School
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;18 luni
Engleză
Campus
Online

Master of Business Administration este o calificare recunoscută la nivel mondial postuniversitare pentru absolvenții ambițioși, motivați.

Citeste mai mult