MBA

Sheffield Hallam University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA

Sheffield Hallam University

MBA

Sheffield Hallam MBA este conceput pentru a vă oferi abilitățile, cunoștințele și experiența pentru a avansa cariera dvs. în managementul superior. MBA-ul nostru este personalizat pentru dvs. și nevoile dumneavoastră individuale de dezvoltare.

Proiectat pentru persoanele care doresc progresul rapid în carieră, MBA-ul nostru combină dezvoltarea abilităților profesionale cu experiența în lumea reală și coaching-ul personalizat. Acest lucru vă asigură că obțineți abilitățile și cunoștințele pentru a deveni un lider de afaceri agil și rezistent. Dezvoltarea personală este susținută de experiența academică și practică, care vă permite să aplicați învățarea cu încredere.

Acest accent real al lumii vă oferă capacitatea și încrederea de a crea soluții inovatoare pentru provocările cu care vă veți confrunta acum și în viitor. Abordarea noastră replică realitatea în care deciziile strategice se vor axa pe mai multe domenii de afaceri, oferindu-vă o experiență de învățare mai bogată și mai realistă.

Pe măsură ce avansați cursul, aplicați-vă învățarea prin studii de caz reale sau simulate de rezolvare a problemelor. Acest lucru vă permite să practicați și să evaluați impactul procesului de luare a deciziilor, identificarea și abordarea legăturilor și tensiunilor dintre diferitele domenii de activitate. Îți consolidezi abilitățile de conducere prin întâlnirea și gestionarea acestor perspective diferite, adesea concurente, în privința problemelor de management.

Conștientizarea critică de sine și coaching-ul adaptat

La începutul cursului, participați la un rezidențial de două zile pentru a vă prezenta competențele necesare pentru finalizarea MBA. Lucrați cu un mentor de experți pentru a vă ajuta să creați un program de dezvoltare personală. Mentorul dvs. vă ghidează, de asemenea, progresul, ajutându-vă să vă asigurați că beneficiați maxim de MBA și că atingeți obiectivele de conducere.

Experiență practică și de management de proiect

Obțineți o experiență esențială de management practic și de proiect în timpul unui proiect de consultanță bazat pe două săptămâni. Acest lucru vă permite să vă consolidați toate învățările și să le puneți în practică prin finalizarea unui proiect live pentru o organizație din Marea Britanie.

Spre sfârșitul cursului, puteți alege să finalizați o plasare în industrie cu o durată de până la 12 luni. Vă putem ajuta să obțineți o plasare prin difuzarea CV-urilor și a atelierelor de abilități de interviu, iar un membru al personalului vă va oferi sprijin în timpul plasării.

Recunoașterea profesională

Acest curs este acreditat de Chartered Management Institute și absolvenții de succes obțin statut Chartered Manager (sub rezerva cererii).

Pentru a obține statutul de Administrator Chartered, trebuie să aveți, de asemenea, trei ani de experiență relevantă în muncă. Opțiunea pentru anul de plasare pe acest curs contează pentru cerința de experiență.

Dacă aveți doar doi ani de experiență de muncă înainte de a începe cursul și nu finalizați o plasare, veți fi eligibil pentru statut de conducere după un alt an de muncă.

Modulele de bază includ

  • Gestionarea strategică globală a resurselor umane și luarea deciziilor
  • Leadership și schimbare
  • Comunicarea în organizațiile contemporane
  • Strategie de gestionare

Cerințe de intrare

Aveți nevoie de o diplomă de diplomă 2.2 sau de un echivalent și o experiență managerială sau operațională relevantă de cel puțin doi ani. Solicitanții de peste mări necesită, de asemenea, scor IELTS de 6,5, cu 6,0 în toate competențele sau echivalent.

Taxe internaționale pentru 2018/19 £ 15,400 pentru curs, inclusiv calitatea de membru al Institutului de Management

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 24, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
15,400 GBP
Locations
Regatul Unit - Sheffield, England
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 1, 2020
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Sept. 20, 2019
Data terminării Sept. 2, 2020
Dates
Ian. 2019
Regatul Unit - Sheffield, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Ian. 1, 2020
Sept. 2019
Regatul Unit - Sheffield, England
Termen limită de aplicare Sept. 20, 2019
Data terminării Sept. 2, 2020