MBASTUDIES

Vezi Programe MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stoke-on-Trent Regatul Unit

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Solicită Informații Programe de MBA Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stoke-on-Trent în Marea Britanie 2021

rezultate găsite Filter

Masterat în administrarea afacerilor - MBA

Staffordshire University
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest premiu MBA recunoscut la nivel mondial atrage anual o serie de candidați absolvent calibru de la o varietate de organizații din sectorul comercial, industrial și publice ...

Citeste mai mult