MBA

University of Exeter Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA

University of Exeter Business School

Pentru profesioniștii ambițioși cu cel puțin trei ani de experiență de lucru, puteți accelera sau redirecționa cariera cu programul nostru de MBA acreditat la nivel internațional.

MBA-ul nostru unic vă va dota cu instrumentele și abilitățile în leadership, inovare și tehnologie, pentru a vă transforma nu numai pe voi înșivă, ci și pe lumea din jurul vostru, pentru totdeauna.

Programul este flexibil și este disponibil pentru a studia cu normă întreagă de peste 12 luni sau ca o opțiune executivă cu fracțiune de normă în 24-36 de luni.

Structura programului

Exeter nostru MBA este construit în jurul valorii de cele mai noi gândire și tehnici dintr-o gamă largă de discipline de management. O bază solidă în disciplinele principale de afaceri este achiziționată prin intermediul modulelor noastre de bază, în timp ce elective module de specialitate vă permit să vă specializați în zona dvs. de interes și adaptați programul la nevoile dvs. de carieră. Programul culminează cu proiectul nostru de consultanță Exeter MBA.

Excursii de studiu, vizite la companii, provocări de grup și simulări completează prelegeri și seminarii conduse de profesioniști și specialiști din mediul academic din domeniu. O serie de activități extra-curriculare, cum ar fi programul nostru de vorbitori de limbă și atelierele MBA livrate de partenerii noștri corporativi, se desfășoară pe întreaga durată a programului, pentru a completa învățarea dvs. și a oferi oportunități pentru a vă dezvolta în continuare abilitățile, cunoștințele și înțelegerea.

Module obligatorii

 • MBAM900AMBA Programul Fundației
 • MBAM905Economie pentru manageri
 • MBAM906Gestionarea resurselor strategice și a operațiunilor
 • MBAM907Strategy
 • MBAM909Strategie și inovație responsabilă
 • MBAM910Emerging modele de afaceri
 • MBAM912Minderea antreprenorială
 • MBAM913Instrucții practice în date și analize
 • Proiectul MBAM914MBA
 • MBAM937Efectuarea provocărilor globale și dezvoltarea rezistenței
 • MBAM944Reportarea și analiza financiară
 • MBAM945Corporate Finanțe
 • MBAM946Marketing
 • MBAM938 Leading în cea de-a patra revoluție industrială

Învățarea și predarea

Programele noastre postuniversitare predate folosesc o serie de metode de predare, inclusiv cursuri, seminarii și tutoriale.

prelegeri

Scopul cursurilor este de a vă oferi informații despre ideile centrale ale modulului și de a vă ajuta să vă dezvoltați înțelegerea ideilor complexe. Multe dintre materialele didactice pentru cursuri sunt puse la dispoziția dvs. în format electronic pentru a însoți notele pe care le luați în timpul conferinței. Prelegerile sunt oferite de o serie de membri ai personalului, inclusiv profesori de frunte, care integrează cele mai recente descoperiri ale cercetării în învățământul pe care îl primiți. Lectorii oaspeți, inclusiv membrii ai industriei, contribuie, de asemenea, la unele module.

Seminarii și tutoriale

Seminarii și tutoriale implică o explorare aprofundată a aspectelor abordate în prelegeri, precum și posibilitatea de a discuta diverse concepte și teorii și de a primi feedback cu privire la misiunile dvs. scrise.

Evaluare

Modulele sunt evaluate printr-un amestec de lucru în grup, cursuri, lucrări de proiect și examinări; ponderarea fiecăruia dintre aceste componente va varia în funcție de cerințele academice ale modulului. Examinările sunt de obicei ținute la sfârșitul modulului, în lunile ianuarie și mai / iunie.

Cariere

Studenții MBA au un Consultant de carieră dedicat, care organizează ateliere de lucru și un serviciu de consultanță individuală privind dezvoltarea CV-ului, abilități de intervievare, planificare a carierei și cum să negocieze oferte de muncă. Conform cerințelor și nevoilor individuale, coaching-ul este disponibil tuturor studenților și oferă un mediu confidențial și obiectiv pentru studenți de a explora și dezvolta idei și oportunități.

Există o combinație de resurse interactive și scrise legate de planificarea carierei, scrierea scrisorii de intenție și a scrisorii de intenție, crearea de rețele eficiente, pregătirea interviurilor și colaborarea cu recrutorii. Agențiile de agenți de vânătoare sunt, de asemenea, invitați să prezinte cohortul MBA privind CV-urile și tehnicile de interviu, iar interviurile falsificate sunt conduse de absolvenți, parteneri corporativi și agenții de carieră. Resurse de învățare

Biblioteca Universității își păstrează principalele colecții în principalele clădiri ale bibliotecii din campusurile Streatham și St Luke, împreună cu o serie de colecții de specialitate din anumite colegii. Colecția totală de biblioteci cuprinde peste un milion de volume și 3000 de abonamente periodice actuale.

Biroul MBA deține, de asemenea, cele mai recente ediții ale studenților Economist, Management Today, Entrepreneurship și Managerul Profesional. Biblioteca oferă o gamă largă de jurnale electronice fulltext (de exemplu, EBSCO) care pot fi căutate din campus și din afara campusului.

Cerințe de intrare

Admiterea la programul MBA este, de obicei, dependentă de o primă diplomă bună și de o experiență managerială de cel puțin trei ani. Mulți solicitanți consideră că au o experiență vastă de muncă, de exemplu. 8 ani sau mai mult sau au obținut o calificare profesională, dar nu au absolvit grade oficiale. Rezultatele non-academice sunt luate în considerare, prin urmare, solicitanții care au una sau mai multe dintre următoarele competențe și experiență sunt bineveniți și încurajați să depună o cerere:

 • Directori maturi cu experiență de lucru extinsă.
 • Experiență vastă de lucrări tehnice sau de specialitate.
 • Profesioniștii planifică schimbări de carieră sau se reîntorc la locul de muncă după o pauză de la locul de muncă.
 • Profesioniști care caută să dezvolte abilități pentru roluri mai largi de management.
 • De asemenea, solicităm două referințe (inclusiv unul din ultima universitate) și o declarație personală care explică de ce sunteți interesat de un MBA la Exeter.

Solicitanții de succes pentru acest program trebuie să demonstreze o bună cunoaștere și înțelegere a Exeter MBA în declarația lor personală.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
University of Exeter Business School

Ultima actualizare November 8, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
12 - 36 luni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
30,000 GBP
Locations
Regatul Unit - Exeter, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Exeter, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

The Exeter MBA. Inspiring leaders for a better world.