MBA

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Rezumatul cursului

MBA-ul nostru inovator este conceput pentru profesioniști ambițioși în afaceri - și absolvenți recente de orice disciplină - care nu vor să aștepte până când au experiență de muncă extinsă înainte de a face primii pași către o carieră de management.

Dându-te la o piață de muncă competitivă, vei absolvi cu experiență directă de la un stagiu de trei luni și cunoștințe de afaceri holistice, capacități și expertiză digitală de ultimă oră cerute de angajatorii de astăzi.

În mediul de afaceri global în mișcare rapidă, angajatorii solicită absolvenți multi-calificați, competenți digital, cu o înțelegere sofisticată a afacerii și a contextului său în schimbare, care acoperă disciplinele tradiționale de afaceri care includ resurse umane, management și marketing. Pentru a avea succes, ai nevoie de o abordare „mare”. Trebuie să fii capabil să te adaptezi la modelele de afaceri emergente, să creezi noi întreprinderi, să conducă și să gestionezi oamenii în mod eficient și să îmbunătățești procesele cu soluții digitale.

La Westminster Business School, recunoaștem că viitorii profesioniști în afaceri au nevoie de toată gama de abilități de dezvoltare tehnică și personală - mai responsabili, rezistenți, adaptabili și versatili ca niciodată. Scopul nostru este de a vă ajuta să deveniți un lider aspirant și antreprenor, cineva care poate adăuga valoare oricărui tip de organizație. Dar credem că este esențial ca acest proces de transformare să înceapă devreme înainte de a avea o experiență de muncă extinsă sau de a adopta gândirea unui anumit angajator sau a unui sector de afaceri. Începând din timp acest proces, este mult mai ușor să-ți dezvolți abilitățile, să înveți să gândești în afara zonei și să conduci independent schimbări în lumea afacerilor - oriunde te duce cariera. Este, de asemenea, ceea ce contactele angajatorului nostru ne spun că ar prefera.

Răspunzând unei piețe în schimbare, MBA Westminster oferă o educație avansată practic, orientată transversal, în afaceri moderne: combină rigoarea academică, studiul accelerat, stimulează abordările didactice și experiențele practice de conducere în afaceri, inclusiv un stagiu de trei luni. Vă vom susține în călătoria dvs. pentru a deveni parte a viitoarei generații de manageri și antreprenori de succes.

Vă vom prezenta cele mai noi metode și tehnologii de afaceri într-un mod care să reflecte mai precis mediul corporativ și antreprenorial - prin module tematice interdisciplinare, de capacitate, care acoperă orice, de la inovare și gândire de design la provocări contemporane, durabilitate, complexitate de management. , analiza datelor și finanțe. Vă veți aplica apoi învățarea la problemele de afaceri bazate pe practică și proiecte de business live și, în acest sens, veți dobândi abilități soft căutate, cum ar fi creativitatea, gândirea critică, agilitatea personală, adaptabilitatea și rezistența.

Recunoscând importanța din ce în ce mai mare a tehnologiei și pregătindu-vă pentru cariere într-o lume digitală din anii 2020, vom examina câteva dintre cele mai recente dezvoltări, inclusiv blockchain, date mari, inteligență artificială, tehnologie cloud, AR / VR, inovații perturbatoare, creșterea ecosistemele și economia de partajare.

Ne așteptăm ca absolvenții noștri de MBA să continue rolurile de management și de conducere sigure în corporații, start-up-uri, IMM-uri, sectorul public și organizații non-profit.

Top motive pentru a studia cu noi

 • Acest MBA este ideal pentru absolvenți recente și profesioniști ambițioși de carieră timpurie, cu determinarea de a urmări cariere de management.
 • Deveniți pregătiți pentru afaceri prin experiențe practice intense și studii accelerate.
 • 3 luni de stagiu „Management în acțiune” sau proiect la domiciliu sau în străinătate pentru a-ți stimula CV-ul.
 • Proiect de consultanta internationala de o saptamana cu sediul in strainatate cu o firma client
 • Atelierele de dezvoltare a carierei și masterclass-urile îți îmbunătățesc perspectiva globală și angajabilitatea.
 • Învățat de personal cu experiență în management strategic, antreprenoriat, proiectare, inovație, marketing, intuiție pentru consumatori, social media, operațiuni, afaceri digitale, psihologie, resurse umane, comportament organizațional, economie, finanțe, contabilitate de management și leadership.
 • Abordări emoționante de învățare și învățare cu studii de caz live, simulări, ateliere de jocuri de rol și hackathoni.
 • Angajarea metodelor de evaluare, inclusiv simulări, provocări de afaceri, investigarea de documente informative, prezentări de grup și prezentări video.
 • Facilitățile excelente includ o sală de consiliere MBA, săli de clasă digitale și sala noastră de tranzacționare virtuală Bloomberg.

StockSnap / Pixabay

Structura cursului

MBA urmărește o narațiune puternică cu o călătorie de descoperire, începând cu un diagnostic de probleme / probleme de afaceri, proiectarea de soluții inovatoare, imersiunea în aplicații digitale și dezvoltarea de conducere, rezistență și diplomație ca parte a creșterii personale a studentului. În plus față de evaluarea modulului, capacitățile învățate sunt aplicate în timpul proiectelor client pentru Mindset antreprenorial, International Study Consultancy și Management in Action. Veți studia modulele de rezolvare a problemelor și de capacitate pentru un număr total de 180 de credite.

Semestrul 1 (septembrie-decembrie)

Începem prin a învăța cum să realizați un diagnostic de afaceri, dezvoltându-vă abilitățile în analiza datelor financiare, de performanță și de piață, precum și gândirea critică. Veți învăța să identificați cu încredere simptomele subperformanței și să analizați problemele de afaceri, folosind judecata dvs. pentru a lua decizii în cunoștință de cauză pentru a îmbunătăți performanțele viitoare ale pieței. Vom examina modul în care gândirea designului și creativitatea pot reimagina modelele de afaceri și vor ajuta la proiectarea de noi produse, servicii și procese. Veți obține, de asemenea, o mai bună înțelegere a sistemelor informatice digitale și modul în care acestea au impact asupra operațiunilor de afaceri, serviciilor de afaceri și performanței.

 • Diagnostic de afaceri (20 credite)
 • Valoare proiectare (20 credite)
 • Capacități digitale (20 credite)
 • Mindset antreprenorial (10 credite, săptămâna bloc)

Semestrul 2 (ianuarie-aprilie)

Trecem la structura de afaceri și la strategiile moderne într-o lume în schimbare, precum și la trăsăturile, comportamentele și procesele de management necesare organizațiilor flexibile și rezistente. Veți lua în considerare unele dintre provocările contemporane cu care se confruntă afacerile, de la meritele creșterii globale durabile până la perspectiva globală a dezvoltării de afaceri și nevoia de a lucra sensibil, în colaborare în medii de proiect multicultural. Veți examina cele mai noi informații despre inovație și noi modele de afaceri, înainte de a participa la un proiect de consultanță internațional de o săptămână, pentru a sfătui clienții din străinătate să rezolve o problemă sau o problemă strategică.

 • Organizații și echipe rezistente (20 de credite)
 • Creștere globală durabilă (20 credite)
 • Inovarea strategică într-o lume digitală (20 credite)
 • Consultanță internațională de studiu (10 credite, săptămâna bloc)

Semestrul 3 (mai-august)

Pentru stagiul sau proiectul de gestionare în acțiune, veți investiga o problemă / problemă legată de inovație și / sau digitalizare pentru o organizație client din Marea Britanie sau de peste mări - orice lucru de la modul în care un start-up digital poate concura cu rivalii digitali / convenționali, la impactul digitalizării asupra funcționării și performanței unei organizații. Este o ocazie ideală pentru a-ți demonstra resursele și capacitatea de a „gândi pe picioarele tale”.

Cerințe de intrare

Un minim de un grad de onoare din clasa a doua superioară (2: 1) în orice disciplină. Experiența de muncă nu este necesară, dar este binevenită. Studenții de succes vor demonstra în declarația personală o ambiție și capacitate de a excela în poziții de conducere în cadrul unor organizații corporative mari, întreprinderi mici-mijlocii (IMM-uri) sau propria lor întreprindere de pornire. De asemenea, putem să intervievăm solicitanții fie personal, fie prin Skype.

 • Solicitanții trebuie să prezinte o referință.
 • Dacă prima ta limbă nu este engleza, ar trebui să ai un IELTS 6.5 cu cel puțin 6,5 în scris și vorbit.

Andrea Piacquadio / Pexels

Cariere

MBA-ul nostru avansat de MBA se concentrează pe pregătirea dvs. pentru lumea de azi rapidă, bazată pe tehnologie, printr-un program experiențial extrem de practic și livrat în parteneriat cu o serie de organizații „client”.

Învățat în inima Londrei, aproape de mulți dintre angajatorii naționali, internaționali și internaționali ai orașului, accentul nostru pe abilități, capacități și atribute - cu multiple oportunități pe parcursul cursului de a aplica aceste capacități la problemele reale ale afacerii - va oferi experiență directă de lucru pentru îmbunătățește-ți CV-ul și narațiunea când aplici pentru noi poziții. Aceste proiecte aplicate și stagiul / proiectul final nu numai că vă vor extinde rețelele profesionale, ci vor îmbunătăți în mod direct perspectivele de angajare timpurie după absolvire.

Concentrându-ne pe abilități pregătite pentru afaceri, dure și soft, ne așteptăm ca o gamă largă de angajatori să fie interesați de absolvenții noștri. Veți avea capabilitățile și încrederea pentru a vă adapta unei lumi de afaceri în schimbare rapidă, una caracterizată prin digitalizare, hipercompetiție, lipsa resurselor, volatilitate, complexitate și perturbare continuă a modelului de afaceri.

Link-uri industriale

Westminster Business School este unul dintre centrele de top din Londra pentru educația de afaceri, cu sediul în inima Londrei și a scenei sale politice, media și servicii financiare.

Personalul care predă în prezent acest curs are o experiență profesională vastă, acoperind roluri precum:

 • un consultant de management pentru McKinsey & Company
 • un manager în Savoy Hotel Group
 • director de export pentru Labaronne-CITAF
 • director general adjunct al Grupului de Dezvoltare Franciză QSR
 • un analist de capitaluri și fonduri structurate pentru Bergstrom Capital

Rolul locurilor de muncă

Acest curs vă va pregăti pentru roluri precum:

 • Proiect de afaceri
 • Manager de dezvoltare a afacerii
 • Analist de afaceri / financiar
 • Manager CMS
 • Manager CRM
 • Manager de marketing digital
 • Proprietar de produs digital
 • Consultant de management
 • Arhitect de soluții
 • Start-up antreprenor
 • Manager UX

Angajatori absolvenți

Absolvenții de la Westminster Business School și-au găsit loc de muncă la organizații, inclusiv:

 • Amazon
 • Citibank
 • Autoritatea de conduită financiară
 • Paribas
 • Santander
 • Sberbank
 • Societatea Generală
 • Inscris in grafic
 • Forumul Economic Mondial
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Citeste mai mult

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Citește mai puţin