Programe MBA în Marketing și Vânzări

Compară 2 Programe MBA în Marketing și Vânzări

Marketing și Vânzări

De marketing și vânzări sunt două domenii strâns legate de faptul ca, atunci cand sunt combinate corect, poate ajuta o afacere domina industria. Intelegerea comportamentului consumatorului și de orientare în mod eficient și închiderea vânzare este cheia unei afaceri de succes ". În mod similar, studenții care castiga o diplomă de master în acest domeniu să devină un candidat competitiv într-un domeniu plin avant.

Deci, ceea ce este un MBA in Marketing si Vanzari? Este un grad care hones abilitățile unui elev atunci când vine vorba de strategie și principiile de afaceri de bază. Oamenii care iau cursuri de la acest nivel a obține o șansă de a se arunca cu capul adânc în probleme de marketing si de a invata despre cele mai recente aplicații și tehnologii utilizate în domeniul. După finalizarea, absolvenții au dobândit abilități de a pune în aplicare de marketing creativ și să crească numărul lor de vânzare.

Există multe beneficii pentru a câștiga o diplomă de master, cum ar fi te face mai vandabil pentru locuri de muncă râvnit. În plus, elevii ajunge să crească capacitățile lor, participarea la cursuri, cum ar fi de raportare financiară, inovație, etică, operațiuni și analiza datelor.

În funcție de instituție un student dorește să participe, costul de a câștiga un MBA in vanzari si marketing pot varia. Pentru cei cu un buget cu o dorinta de a continua educația lor și de a afla mai multe despre "Ce este un MBA in Marketing si Vanzari?" Căutarea mai multor instituții și compararea programelor și de stabilire a prețurilor este o idee bună.

Odată ce un student câștigă un master în marketing și vânzări, există o serie de oportunități de carieră disponibile. Unii oameni merg pe la funcții de conducere și de execuție, precum și unele câștig de know-how-ul pentru a lansa propria afacere.Alții se bucură de lucru pentru companiile de marketing internaționale în management de brand, accentuata de vânzări și relații publice.

 

Prin programele Masterstudies, există opțiuni pentru atât pe-campus și de învățare on-line. Cursuri on-line a oferi studenților cu flexibilitatea de a lucra în jurul valorii de muncă și programe de ocupat. În plus, acesta oferă studenților acces la cursuri, atunci când acestea nu pot trăi suficient de aproape pentru a participa la o instituție, cu un program de calificare. Învățarea bazată pe Internet este o modalitate foarte bună de a câștiga un MBA în vânzări și marketing și de a spori cariera ta. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Master in Business Administration with Specialization in Marketing and Sales

Universidad Ana G. Méndez
Campus Cu normă întreagă February 2018 Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

[+]

Masterate de Administrarea Afacerilor în Marketing și Vânzări. gestionare a organizațiilor Tehnologia și managementul informației Marketing Management Finanțe manageriale * Servicii de marketing [-]

MBA în Managementul Hotelier Internațional, Cu Specializare în Managementul Vânzărilor și Al E-marketingului

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campus Cu normă întreagă 2 anii February 2018 Elveţia Martigny

Această specializare le permite studenților să identifice și să se adapteze la tendințele actuale, să anticipeze cele noi folosind diferite teme: e-marketing, negocieri și anunțuri promoționale, managementul mass-mediei noi și rețele sociale ... Aplicată nu numai industriei ospitalității, ci și turismului. [+]

MBA în managementul hotelier internațional cu specializare în managementul vânzărilor și e-marketingului • BRUXELLES (BELGIA)

În ultimii zece ani, schimbările în noile tehnologii au afectat obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor, precum și modul în care acestea văd brandurile. Domeniile de ospitalitate și turism nu fac excepție de la această regulă, iar managerii hotelurilor și turismului trebuie să analizeze strategiile lor de marketing, obiectivele de marcă și distribuția produselor și serviciilor lor prin noile medii de astăzi. Această specializare le permite studenților să identifice și să se adapteze la tendințele actuale, să anticipeze cele noi folosind diferite teme: e-marketing, negocieri și anunțuri promoționale, managementul mass-mediei noi și rețele sociale ... Aplicată nu numai industriei ospitalității, ci și turismului.... [-]