$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe MBA în Marketing de modă

Un MBA este un grad postuniversitar oferit persoanelor fizice care termină cursuri în administrarea afacerilor dincolo de cele oferite într-un program de licență. Obținerea de masterat de administrație de afaceri poate deschide oportunități de carieră mai multe sau deschide calea pentru un grad de doctorat. Ce este un MBA în marketingul de modă? Cursurile oferite în programul de mod… Citeste mai mult

Un MBA este un grad postuniversitar oferit persoanelor fizice care termină cursuri în administrarea afacerilor dincolo de cele oferite într-un program de licență. Obținerea de masterat de administrație de afaceri poate deschide oportunități de carieră mai multe sau deschide calea pentru un grad de doctorat.

Ce este un MBA în marketingul de modă? Cursurile oferite în programul de modă sunt variate și se pot concentra pe totul, de la tendințele viitoare de modă până la managementul relațiilor cu clienții și de la istoria artelor plastice la ceea ce este nevoie pentru a dezvolta propria linie de modă. Elevii pot învăța despre strategia corporativă, team building, legislația privind proprietatea intelectuală și licențierea, marketingul digital, reputația electronică, managementul mărcii, comportamentul consumatorilor și o serie de alte subiecte valoroase.

Persoanele care urmăresc o diplomă în marketingul de modă tind să absolve cu multe abilități valoroase, inclusiv crearea gândirii, analiza datelor și marketingul. Fiecare dintre aceste trăsături se poate dovedi a fi valoroasă nu numai în industria modei, ci și în multe alte sectoare.

Costul școlarizării pentru orice tip de grad variază de la școală la școală și locație până la locație. Dacă studenții doresc să urmeze o diplomă în marketingul de modă, ei ar trebui să vorbească cu un consilier și să facă cercetări adecvate.

Industria modei este una interesantă, plină de multe oportunități de carieră palpitante pentru persoanele care posedă o diplomă în zonă. O persoană cu un MBA în Fashion Marketing poate deține unul dintre numeroasele titluri de locuri de muncă stimulative, incluzând, dar fără a se limita la, merchandiser, merchandiser vizual, cumpărător cu amănuntul, stilist, designer de modă, jurnalist de modă, manager de evenimente și manager de relații publice.

Acolo unde se poate obține o diplomă depinde de locație, buget și responsabilități existente. Gradul online oferă flexibilitate, care se poate dovedi a fi convenabilă pentru cei care au mai multe obligații. Pentru a afla mai multe despre ofertele de curs din apropierea dvs., căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Sacred Heart University
Bauru, Brazilia

Cursul MBA în Managementul afacerilor de modă completează formarea profesioniștilor în domeniile Design de modă, proiectare, administrație, publicitate, relații publice, print ... +

Cursul MBA în Managementul afacerilor de modă completează formarea profesioniștilor în domeniile Design de modă, proiectare, administrație, publicitate, relații publice, printre altele, și oferă cunoștințe fundamentale pentru managementul cu amănuntul și servicii la diferite niveluri și scări, cu scopul perfecționării proceselor și garantarea calității în afacerea cu produse de modă, de la producție la marketing. -
MBA
Engleză, Spaniolă, Portugheză