MBASTUDIES.RO

Găsește Programe MBA în Modă în Franţa 2019/2020

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Una dintre industriile de afaceri cele mai profitabile și competitive este industria modei. Această industrie aduce în miliarde de bani în, piața mondială. Astfel încât întreprinderile de moda doresc să aibă lideri care nu sunt doar inovatoare și creative, dar, de asemenea, lideri puternici și manageri excelente. Avand un MBA în moda vă oferă avantaj în competiție. Acest program vă oferă cunoștințe și competențe în management, strategii de marketing și instrumentele de punere în aplicare brand de succes și performanță în economia globală.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Programe MBA de Top în Modă în Franţa 2019/2020

1 Rezultate din Modă, Franţa Filter

MBA în afaceri de modă

IFA Paris
Campus La zi 15 luni Contactează şcoala China Shanghai Turcia Istambul Franţa Paris + 4 mai mult

IFA Paris MBA Fashion Business permite studenților să urmeze o educație postuniversitară predată integral în limba engleză în Paris, Shanghai și / sau Istanbul. Acest program unic permite studenților să-și dezvolte abilitățile de carieră și să înțeleagă pe deplin oportunitățile și provocările de a conduce o afacere de modă astăzi. De asemenea, le oferă posibilitatea de a experimenta capitala modei mondiale, Paris. MBA este un program multidisciplinar de moda de afaceri care se referă la marketing, merchandising, de cumpărare, de vânzare cu amănuntul, de distribuție, precum și alte module de moda legate de afaceri. În timpul programului, elevii vor avea ocazia să lucreze la proiecte sponsorizate de industrie în cooperare cu branduri internaționale, să participe la evenimente de modă și să viziteze magazine de top branduri, precum și studiouri de design.