Filter
MBA
Monaco Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de MBA de Top în Monaco 2020

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Un Master of Business Administration (MBA) este prezentat absolvenților după încheierea a doi ani de subiecte avansate și specializate de studiu care acoperă, cum ar fi de afaceri, management, finanțe și contabilitate. Câștigul salarial un MBA poate oferi absolvenților un avantaj competitiv asupra altor solicitanți de locuri de muncă într-o piață agresivă de locuri de muncă.

 

Monaco, oficial Principatul Monaco, este un oraș-stat suveran, situat pe Riviera franceză în Europa de Vest. Marginita de Franța în trei părți, o parte învecinează cu Marea Mediterană.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Monaco 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

International University of Monaco

Intensiv program de 10 luni, inclusiv un hands-on individuale / proiect Corporate, oferă toate funcționale și practice instrumentele necesare pentru a gestiona in mod efi ... [+]

Masterate în Administrarea Afacerilor în Monaco 2020. CE VA te scot de START MBA FULL-TIME LA IUM? solid setul de conducere, jucătorul care vă permite să devină rapid manageri productive și încredere. capacitatea de a colabora într-un cadru cu adevărat internațional. învață să lucreze și să conducă într-un mediu dinamic și imprevizibil, cu oameni din diferite regiuni, culturi și medii. asimila nu numai abilitățile greu, dar, de asemenea, soft skills, astfel fundamentale pentru succesul de management astăzi și mâine. o cunoaștere generală a teoriei și practicii de management, precum și cunoștințe de specialitate industrie de finanțe, de lux și a spiritului antreprenorial și de gestionare a inovării. o învățare și crearea de rețele experiență de schimbare a vieții: crearea de noi perspective, o rețea mondială, și oportunități în curs de creștere și dezvoltare profesională. TU: ... [-]
Monaco Monaco-Ville
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză