MBASTUDIES

Compară Studii de MBA Cei Mai Buni în Norvegia 2020/2021

Norvegia este o destinaţie populară pentru studenţi din toată lumea care doresc un nivel ridicat de calitate de afaceri absolvent de învăţământ într-o ţară interesantă şi frumoasă, cu o economie înfloritoare. Oamenii din Norvegia sunt extrem de educaţi şi se bucură de un standard ridicat de trai. Organismul student la mai multe programe de MBA în Norvegia este diversă, ca Norvegia promovează internaţionalizarea în sistemul de învăţământ. Elevii care urmăresc un MBA în Norvegia se pot bucura de oportunităţi excelente de dezvoltare profesională, precum şi oraşele moderne, viaţă de noapte minunată, peisaje frumoase, celebre şi fiorduri norvegiene.

Elevii care urmăresc un MBA in Norvegia vor experimenta curriculum care le pregăteşte pentru a gestiona în economia globală continuă schimbare. Elevii sunt bine-rotunjite, prin cursuri care oferă o fundaţie solidă de afaceri, precum şi specializarea în domenii de interes, cum ar fi marketing, resurse umane, responsabilitate socială corporativă, finanţe, şi afaceri internaţionale.MBA în Norvegia studenţii pot avea opţiuni diferite de studiu, care includ full-time, part-time, şi de învăţare la distanţă.

Aruncaţi o privire prin intermediul programelor de MBA în Norvegia de mai jos şi puteţi găsi programul care va va ajuta dvs. atinge obiectivele personale si profesionale!

rezultate găsite Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile p ...

Citeste mai mult