MBASTUDIES

Compară Programe de MBA în Organizare în Europa 2020/2021

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Privește Programe de MBA în Organizare în Europa 2020/2021

3 Rezultate din Organizare, Europa Filter

MBA în managementul securității informațiilor

SMC Business School
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Online

MBA în managementul securității informațiilor a fost conceput pentru a ajuta la protejarea activelor informaționale corporative vitale, precum și a sistemelor și a resurselor ...

Citeste mai mult

MBA Strategia de afaceri, guvernanța organizațiilor și reziliența

L'Ecole de Guerre Economique
MBA
<
Normă întreagă
<
11 luni
Limba franceza
Campus

Strategia corporativă, guvernanța organizațională și reziliența (SEGOR) se bazează pe o nouă abordare a științei politice, a geo-economiei și a capacității organizațiilor de a ...

Citeste mai mult

Master în administrarea afacerilor: strategie și organizare

Vrije Universiteit Amsterdam
MBA 1-an
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Master-ul Strategie și Organizare de la VU Amsterdam va învăța cum să dezvoltați și să concepeți strategii competitive și cum să le puneți în practică.

Citeste mai mult