$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Programe MBA în Organizație non-profit

Un Master de Administrare a Afacerilor implică studii mai riguroase decât programele de licență legate de afaceri, dar oferă, de asemenea, absolvenți cu un grad mai profesionist și de dorit. Un MBA se poate concentra pe o serie de ramuri de afaceri, inclusiv marketing, etică în afaceri și contabilitate. Ce este un MBA în NPO? În primul rând, NPO reprezintă organizații non-profit.… Citeste mai mult

Un Master de Administrare a Afacerilor implică studii mai riguroase decât programele de licență legate de afaceri, dar oferă, de asemenea, absolvenți cu un grad mai profesionist și de dorit. Un MBA se poate concentra pe o serie de ramuri de afaceri, inclusiv marketing, etică în afaceri și contabilitate.

Ce este un MBA în NPO? În primul rând, NPO reprezintă organizații non-profit. Prin urmare, un MBA în NPO se străduiește să doteze studenților cu o educație riguroasă în domenii de afaceri importante pe care aceștia le vor folosi apoi pentru a servi binele comun. Domeniile de studiu sunt similare cu multe programe MBA și pot include subiecte precum legea, dezvoltarea organizațională, strângerea de fonduri, contabilitatea, managementul economic și marketingul produselor. Acest grad se poate concentra, de asemenea, pe domeniul mai specializat de management de voluntariat, care nu este tipic pentru majoritatea studiilor de MBA, dar se raportează îndeaproape la managementul resurselor umane.

În multe programe de MBA, studenții pot dobândi abilități în leadership și management, care nu numai că deschid noi oportunități de carieră, dar și le oferă studenților încredere în viața lor personală. Expertiza de afaceri pe care o pot câștiga poate, de asemenea, permite studenților să ia decizii financiare înțelepte.

Dacă elevii aleg să studieze în campus sau online, costurile vor varia în funcție de locație și de program. Cercetarea și planificarea detaliată vor ajuta studenții să ia în considerare acești factori.

Mulți studenți care urmăresc un MBA în NPO aleg să avanseze pentru a deveni lideri în organizațiile non-profit, așa cum sugerează și numele gradului. Aceste roluri de conducere pot lua mai multe forme; manager de marketing, director executiv, director de program și director de dezvoltare a afacerilor sunt toate posibilitățile de carieră pentru studenții cu acest grad. Alți elevi pot alege să devină profesori de specialitate, cum ar fi conducerea afacerilor sau întreprinderile creative.

În această lume conectată la nivel global, puteți alege să luați cursuri online pentru MBA, decât să vă mutați într-o regiune nouă. De asemenea, puteți alege să călătoriți și există opțiuni la nivel mondial pentru a câștiga acest grad. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Germania

Cursul de master acreditat de AQAS oferă un program unic de conducere și management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG.

Cursul de master acreditat de AQAS oferă un program unic de conducere și management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG. -
MBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
18 - 30 luni
Engleză
Oct 2022
Campus
 
University of Portland, Pamplin School of Business
Portland, Statele Unite ale Americii

Scoala de Afaceri a Pamplin programul de MBA are unul dintre cele mai largi reţele de cursuri elective în Oregon. Oferim cursuri de riguroasă în multe domenii specializate, ca ... +

Scoala de Afaceri a Pamplin programul de MBA are unul dintre cele mai largi reţele de cursuri elective în Oregon. Oferim cursuri de riguroasă în multe domenii specializate, care oferă o oportunitate unică pentru formare profesională şi de burse de către studenţii noştri absolvent. -
MBA
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Campus