MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Ospitalitate 2020 în Statele Unite ale Savignac în Franţa

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

MBA în Hospitality este un program conceput pentru studenții care doresc să se stabilească cariera lor în domeniul ospitalității. Domeniul de aplicare al studiului include front office și de gestionare cameră, stațiune internațională și de management convenție și management internațional franciza hotelului. Elevii învață cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a îmbunătăți serviciul clienți, dezvoltarea angajaților și aspectele de afaceri de ospitalitate.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

În departamentul Dordogne în Aquitania, sudul Franței revine Savignac-les-Eglises. Este un oraș mic, cu puțin peste 1000 de persoane. Student care locuiesc aici participe la colegii și universități situate în departamentul Dordogne.

Solicită Informații Programe de MBA în Ospitalitate în Statele Unite ale Savignac în Franţa 2020

2 Rezultate din Ospitalitate, Savignac Filter

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
MBA
<
Normă întreagă
<
21 luni
Engleză
Campus

Manager un réseau de centre de profit -- Management Turistic Turism Management - Savignac de afaceri - Proiectul antreprenorial - Experienta de lucru in management si proiectu ...

Citeste mai mult

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
MBA
<
Normă întreagă
<
33 luni
Engleză
Limba franceza
Campus

Ecole de Savignac de trei ani de MBA include un prim an conceput pentru studenții fără ospitalitate și cunoștințe de turism. Diplomă acordată de Ecole de Savignac (recunoscută ...

Citeste mai mult