Filter
MBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Programe MBA în Relații publice

Un Master of Business Administration este, de asemenea, cunoscut ca un MBA. Aceasta este o diplomă de studii postuniversitare care pătrunde adânc în concepte de afaceri, variind de la marketing la management. Obținerea unei diplome de masterat îi poate ajuta pe indivizi să avanseze cariera lor.

Ce este un MBA în Relații Publice? Programul de diplomă poate ajuta studenții să sporească vizibilitatea și reputația organizațiilor. Curriculum-ul se concentrează, în general, pe domenii precum strategiile de comunicare, încrederea consumatorilor, managementul mărcii și rezultatele de afaceri. Tematica cursurilor poate include finanțe, contabilitate, piețe internaționale și comerț intern. Elevii pot învăța, de asemenea, să realizeze mesaje de relații publice pentru organizații private, corporative și nonprofit. Acestea ar putea include campanii de social media și comunicate de presă. Programul necesită în mod obișnuit cercetări și scrieri intensive. Studiile sunt în general încheiate în decurs de unu până la doi ani.

Elevii care urmăresc un Master of Business Administration în Relații Publice au adesea abilități puternice de comunicare, leadership și scris. Succesul îi poate ajuta să reușească în mediul de afaceri modern. Aceste abilități îi pot ajuta, de asemenea, să exceleze în viața lor personală.

Taxele și taxele pentru un MBA în relațiile publice fluctuează în funcție de școală. Lungimea de înscriere este, de asemenea, un factor. Elevii sunt încurajați să cerceteze instituțiile care le interesează.

Există o cerere tot mai mare de profesioniști în domeniul relațiilor publice. Absolvenții care dețin un MBA în Relații Publice pot găsi locuri de muncă cu firme de relații publice, firme de publicitate, corporații și organizații non-profit. Există mai multe căi de carieră potențiale pe care le poate intra o persoană fizică. Câteva dintre cele mai comune poziții deținute includ managerul de proiect, managerul de cont, cercetătorul de marketing, coordonatorul de relații cu comunitatea și specialistul în relații publice. Deși aceasta este o ocupație cu creștere rapidă, este, de asemenea, extrem de competitivă.

Master în Administrarea Afacerilor în Relații Publice programe sunt oferite în întreaga lume. Elevii își pot obține diploma prin cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Relații publice

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

La sfârșitul Masterat (MBA) în dreptul afacerilor și Relații Publice program de studiu absolvenții vor combina teoria cu propria lor experiance muncă și va afișa o cunoaș ... [+]

3 TOP UNIVERSITATI = 1 GRADUL EUROPEAN Toți elevii vor avea, în plus față de o Diploma de Diplomă ABM în comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Shevchenko. 3 Top universități europene = Cel mai bun Virtual / program Distanța = 1 Top European Diploma ELVETIA + EU + 500 clasat pe primul loc

Advance experiența dvs. la ABM

Conectează-te cu elevii și lideri la fel ca tine la programe de masterat nostru on-line. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca un student de masterat la ABM.

Pentru Profesioniști

Anii Master of Business Drept și Relații Publice (MBA) semnifică următorul nivel de realizare, în orice disciplină academică.... [-]

Elveţia Zurich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
16 - 20 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
EU Business School

Abilitățile necesare pentru comunicare și relații publice au fost redefinite drastic odată cu avansarea mediilor sociale și digitale. Profesioniștii din domeniu sunt obli ... [+]

Abilitățile necesare pentru comunicare și relații publice au fost redefinite drastic odată cu avansarea mediilor sociale și digitale. Profesioniștii din domeniu sunt obligați să coordoneze campaniile de relații publice din ce în ce mai complexe și să definească strategii complexe și obiective micro-obiective pentru a se asigura că mesajele principale ale unei organizații ajung la principalele segmente de public. Acest program va oferi studenților know-how-ul de care au nevoie pentru a rămâne în fața tendințelor actuale și pentru a aplica cele mai noi tehnologii și strategii de comunicare.

Durata: trei semestre / un an (90 credite)

Locații: Barcelona, ​​Geneva, Montreux, Munchen, Online... [-]

Elveţia Geneva Spania Barcelona Montreux Germania Munchen Elveția Online  + 4 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză