Filter
MBA
Republica Dominicană

Compară Studii de MBA de Top în Republica Dominicană 2019

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Studiu de învățământ superior din Republica Dominicană este o opțiune relativ accesibile într-una dintre țările trhee cadrul universităților importante, și anume: Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo și Universidad Central del Este.

Contactează Direct Școlile Cele Mai Bune Studii de MBA în Republica Dominicană 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Republica Dominicană
Tip de studiu
Ritm
ADEN Business School

Obiectivul Master in Business Administration - Executive MBA este de a pregăti oameni capabili de a efectua cu succes în lumea afacerilor, cu o perspectivă etică și socia ... [+]

descriere

grad acreditat oficial de MBA on-line europene și din America - Unic în America Latină

ADEN School International Businessprin Francisco de Vitoria University - MadridEl a câștigat aprobare curriculum-ul de MBA executiv înainte de ANECA - Ministerul Educației din Spania. Acest lucru permite grade MBA au valabilitate oficiale în Spania și în întreaga Comunitatea Europeană și, la rândul lor, pot fi comparabile / refrendables din alte țări care nu fac parte din ea.

În plus, MBA a fost acreditat de ACBSPRecunoscând standardele de calitate educaționale și instituționale la nivel internațional. Acest lucru înseamnă că, indiferent unde au absolvent, absolvenții au întotdeauna un certificat din titlu Statele Unite ale Americii, organizația cea mai decisivă în ceea ce privește MBA a fost aleși.... [-]

Republica Dominicană Santo Domingo