$close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește Programe MBA în Responsabilitate socială corporativă în Germania 2022

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.Companiile sunt acum căutați în lideri care pot produce rezultate excelente, dar fără a neglija responsabilitatea în mediul economic și… Citeste mai mult

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

Companiile sunt acum căutați în lideri care pot produce rezultate excelente, dar fără a neglija responsabilitatea în mediul economic și social ca un întreg. Un MBA în Responsabilitatea corporativă se concentrează pe etica de afaceri și opinii ale societății cu privire la practicile de afaceri și finanțe. Elevii învață să aibă o perspectivă pe termen lung asupra relațiilor de afaceri și inovații care pot avea contribuții pozitive pentru economia globală.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Programe MBA de Top în Responsabilitate socială corporativă în Germania 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Germania
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Germania

Cursul de master acreditat de AQAS oferă un program unic de conducere și management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG.

Cursul de master acreditat de AQAS oferă un program unic de conducere și management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG. -
MBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
18 - 30 luni
Engleză
Oct 2022
Campus