MBASTUDIES

Compară Programe MBA în Responsabilitate socială corporativă 2020/2021 în Statele Unite ale Madrid în Spania

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

CSR, care vine de la "responsabilitate socială corporativă," este studiul de a ajuta corporații, organizații non-profit și agențiile guvernamentale pentru a echilibra prioritățile financiare ale acestora cu cea de a da înapoi comunității și îmbunătățirea imaginii lor sociale. Aceste eforturi să le facă mai favorabile pentru consumatori, de asemenea.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Programe de MBA în Responsabilitate socială corporativă în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020/2021

1 Rezultate din Responsabilitate socială corporativă, Madrid Filter

Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA) - Durabilitate, Inovare și Antreprenoriat

CMI Business School
MBA
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;10 luni
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul nostru responsabil MBA este un program de excelență unic, cu adevărat transformator și inovator, pentru a vă dezvolta pe deplin talentele și abilitățile dvs. pentru ...

Citeste mai mult