MBASTUDIES

Găsește Programe MBA în Responsabilitate socială corporativă în Spania 2020/2021

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

CSR, care vine de la "responsabilitate socială corporativă," este studiul de a ajuta corporații, organizații non-profit și agențiile guvernamentale pentru a echilibra prioritățile financiare ale acestora cu cea de a da înapoi comunității și îmbunătățirea imaginii lor sociale. Aceste eforturi să le facă mai favorabile pentru consumatori, de asemenea.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe MBA de Top în Responsabilitate socială corporativă în Spania 2020/2021

1 Rezultate din Responsabilitate socială corporativă, Spania Filter

Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA) - Durabilitate, Inovare și Antreprenoriat

CMI Business School
MBA
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;10 luni
Spaniolă
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul nostru responsabil MBA este un program de excelență unic, cu adevărat transformator și inovator, pentru a vă dezvolta pe deplin talentele și abilitățile dvs. pentru ...

Citeste mai mult