Filter
MBA
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Găsește Programe MBA în Resurse umane în Franţa 2020

O diplomă de masterat în administrarea afacerilor (MBA) este oferită studenților care au absolvit un program de studiu care explorează diferite aspecte ale lumii afacerilor, inclusiv marketing, finanțe, contabilitate și resurse umane. Ea este atât o diplomă profesională, cât și una terminală.

Studenții care doresc să lucreze în gestionarea resurselor umane ar putea urma un MBA în Resurse Umane. Acest program le oferă studenților abilități de management și conducere astfel încât aceștia să poată conduce în mod eficient diferite grupuri de angajați.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Programe MBA de Top în Resurse umane în Franţa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Resurse umane, Franţa

ESLSCA Business School

Funcția HR a unei companii este în mod tradițional percepută ca o funcție de sprijin. Ca atare, aria funcțională a resurselor umane cuprinde toate activitățile de afaceri ... [+]

Obiectivele și beneficiile programului

Funcția HR a unei companii este în mod tradițional percepută ca o funcție de sprijin. Ca atare, aria funcțională a resurselor umane cuprinde toate activitățile de afaceri. Acest curriculum pe un an vizează să vă facă:

Dobândi cunoștințele operaționale și analitice ale managementului resurselor umaneDezvoltați o abordare transversală și globală a companieiIntegrarea dimensiunii europene și internaționale în politicile de resurse umaneEvaluați o politică privind resursele umaneMaster aspectele tehnice ale funcției HRÎnțelegeți și însoțiți procesele de schimbareÎnțelegerea importanței digitale în funcția HRcompetențe... [-]
Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza,Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză