MBASTUDIES.RO

Compară 2 Programe MBA în Securitate internațională

Un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este o opțiune excelentă pentru persoanele care ar dori să propulse cariera lor într-o poziție de conducere. Indiferent dacă rolul este o progresie a unei poziții curente sau a unei noi poziții cu totul, studenții pot dobândi competențe valoroase din programele de MBA care le permit să aibă succes ca lideri într-o varietate de setări de afaceri.

Un MBA în Securitatea Internațională este un program de gradul absolvent care pregătește profesioniști pentru roluri de conducere în cadrul sectorului de securitate. În condițiile în care securitatea corporațiilor este în permanență asediată de atacatori, organizațiile au nevoie de resurse care pot contribui la elaborarea planurilor strategice pentru a asigura securitatea globală. Elevii din aceste programe iau o combinație de cursuri de afaceri și de securitate care acoperă subiecte precum geopolitica securității cibernetice, resurse umane, afaceri și siguranță internațională și managementul riscului.

Cei care finalizează un program MBA în programul de securitate internațională pot obține abilități valoroase, cum ar fi abilitatea de a identifica riscurile și de a gestiona situațiile de criză. Programele pot, de asemenea, să-i învețe pe participanți cum să fie mai sigure și mai atenți în viața lor de zi cu zi.

Costul unui MBA în domeniul securității internaționale va varia în funcție de instituție și de programul specific. Persoanele interesate ar trebui să ajungă la școli pentru a obține informații actuale privind costurile și ajutorul financiar.

În acest mediu actual în care nevoia de resurse de securitate este mare, există mai multe opțiuni disponibile pentru absolvenții care au un MBA în gradul de securitate internațională. Unele dintre aceste roluri specifice includ managerul de risc, ofițer de conformitate, analist în domeniul securității informatice, consultant de due diligence și manager de siguranță. Combinația dintre experiența de afaceri și expertiza tehnică poate permite absolvenților să se dezvolte în aceste roluri și să facă următorul pas în cariera aleasă.

Există mai multe opțiuni pentru cei interesați să se înscrie într-un program MBA în programul de securitate internațională. În funcție de instituție și program, precum și de flexibilitatea din programul dvs., puteți alege din programele tradiționale full-time la cele care sunt part-time și virtuale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Securitate internațională Filter

MBA Riscuri, Securitate internațională și Cybersecurity

L'Ecole de Guerre Economique
Campus Part time 1 - 2 ani Octombrie 2019 Franţa Paris

Problema siguranței materiale a companiilor nu mai poate fi disociată astăzi de problema amenințărilor imateriale care afectează viața economică prin rețelele de calculatoare și prin Internet.

MBA Managementul riscului, Securitate internațională și Cybersecurity

L'Ecole de Guerre Economique
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Paris

Problema siguranței materiale a companiilor nu mai poate fi disociată astăzi de problema amenințărilor imateriale care afectează viața economică prin rețelele de calculatoare și prin Internet.