MBA

FUNDESEM Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA

FUNDESEM Business School

O MBA Fundesem Acesta oferă punctul de vedere cea mai cuprinzătoare de management al afacerii consolidarea cea mai largă gamă de specializări de afaceri.

Cea mai buna alegere pentru Executive și postuniversitare

Conceptul de MBA Fundesem realizat în primul rând, dezvoltarea unei, viziune de management integrat și polivante companie, o necesitate pentru orice profesionist care dorește să îmbunătățească și merge mai departe în cariera sa de conducere. În al doilea rând, această perspectivă a companiei va fi completat cu o specializare într-o anumită zonă de interes.

Structura programului

Perioada de inscriere deschis pentru 2016-17 curs MBA are credite Fundesem 80 ECTS distribuite în următoarele domenii: 1. LEVEL *

  1. CADE (Senior Management Curs): Oferă viziune de ansamblu a studentului a companiei, esențiale pentru orice manager. CADE este împărțit în trei blocuri de instruire:
  • A. Management Area Executiv.
<li>B. zone opera&#539;ionale ale companiei.</li> <li>C. Dezvoltarea abilit&#259;&#539;ilor &#537;i abilit&#259;&#539;i de management</li>

  1. EXPERTIZĂ: Acesta permite studenților să se specializeze în domeniul de interes, fie într-o zonă funcțională sau sector. 4. PLAN DE AFACERI: Studentul pe tot parcursul programului va efectua un Proiect crearea de întreprinderi, în cazul în care puteți aplica tot ceea ce a învățat pe tot parcursul programului. Pentru punerea sa în aplicare va avea sprijinul și individualizate urmeze un tutore.

  2. STAGII PAID: Dacă sunteți un student absolvent puteți completa antrenamentul cu finalizarea unei perioade de stagii plătite garantat de 3 luni. Pe care le pot avea o durată totală de până la șase luni, în funcție de compania de angajare oferite de Fundesem.

OXFORD BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE: Fundesem se angajează să crească nivelul de limba engleză al elevilor pe parcursul perioadei de Fundesem MBA. Pentru aceasta va oferi un curs gratuit care elevii trebuie să ia pentru a demonstra îmbunătățirea nivelului lor de limba.

Data și locul de desfășurare:

Sunați martie 2016

Ore:

Vineri 16.10-21.30, Sambata de la 9.10 la 14.30 h și două joi pe lună de la 16.10 la 21.30.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă
Durata & Pret
Acest curs este
Online
Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Mar. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Locations
Spania - Alicante, Valencian Community
Data începerii : Mar. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Mar. 2019
Spania - Alicante, Valencian Community
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala