20 MBA Programe în Studii tehnologice în Statele Unite ale Americii for 2024

MBA Programe în Studii tehnologice în Statele Unite ale Americii for 2024Filter
    • Online USA

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de MBA online de top al UNC Kenan-Flagler a modelat lideri abili online de peste un deceniu. Veți dezvolta o abordare a leadershipului care vă reflectă valorile, vă amplifică punctele forte și vă poziționează pentru succes prin cursuri provocatoare, experiențe globale de învățare și coaching dedicat carierei. Sunt disponibile derogări GMAT.

    • Charlotte, Statele Unite ale Americii

    Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA online cu o concentrare în managementul securității cibernetice de la Universitatea Queens din Charlotte vă permite să înțelegeți cum sunt dezvoltate și utilizate sistemele de informații în organizații pentru a obține succesul în afaceri și un avantaj competitiv. Veți putea identifica și propune soluții la problemele de securitate cibernetică; să înțeleagă și să aplice principiile protecției datelor; lucrează în medii juridice, de confidențialitate și de conformitate; evaluează riscurile de date și identifică acțiuni corective.

    • Online USA

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online acreditat de ACBSP în Administrarea Afacerilor (MBA) în Management IT de la Universitatea Rivier vă învață cum să gestionați IT-ul ca resursă. Aflați cum să conduceți inovația cu ajutorul tehnologiei, să conduceți echipe prin medii virtuale, sisteme securizate și să gestionați baze de date.

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obține MBA online cu un accent pe securitate cibernetică, criminalitate cibernetică și politică de la Universitatea din West Alabama. Într-un an, vei fi pregătit să conduci obiective cibernetice naționale și internaționale în afaceri. Un proiect practic și o teză vă asigură că veți absolvi gata să gestionați problemele din politica organizațională, criminalitatea cibernetică, legile cibernetice și sistemele software. Programul are 33 de ore de credit și poate fi completat online. Nu este necesar GMAT pentru admitere.

    • Paris, Franţa
    • Heidelberg, Germania
    • + 2 more

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Îmbină MBA cu Data Science. Veți avea ocazia să combinați MBA cu Certificatul nostru în Știința datelor online și să vă împuterniciți abilitățile de afaceri în luarea deciziilor bazate pe date.

    • Hoboken, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Într-o lume a afacerilor care apreciază tehnologia, datele și analiza, setul tradițional de instrumente de management riscă să devină învechit. Așa că am creat un nou tip de MBA. MBA Analytics de la Stevens este un program STEM pentru proaspeții absolvenți de facultate care au studiat o disciplină tehnică, au experiență profesională limitată și doresc să obțină rapid o diplomă avansată pentru a concura pentru locuri de muncă interesante la cele mai prestigioase companii din lume - unde, din ce în ce mai mult, chiar și munca la începutul carierei necesită un master.

    • South Orange, Statele Unite ale Americii

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Cu un MBA în Tehnologia Informației (IT), vă aflați la intersecția dintre strategia de afaceri și inovația tehnologică, pregătit să abordați provocările peisajului de afaceri digital-centric de astăzi. Absolvenții pot prelua roluri precum manager IT, analist de sisteme, manager de proiect IT sau director de informații, supervizând integrarea soluțiilor tehnologice pentru a conduce obiectivele de afaceri.

    • Hammond, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MITech MBA este un program de MBA 100% online, cu accent pe tehnologie (Managing Information and Technology - MITech). Cursanții vor înțelege modul în care luarea deciziilor manageriale, cum ar fi planificarea strategică și alocarea resurselor, este afectată de tehnologie. Absolvenții vor fi mai bine pregătiți să ia decizii manageriale care evoluează pe măsură ce evoluează tehnologia.

    • Campbellsville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA-ul online în informatică al Universității Campbellsville vă va oferi un avantaj competitiv pe măsură ce descoperiți cum să vă integrați abilitățile tehnice și manageriale. Accentul programului pe managementul informaticii vă va pregăti să studiați sistemele tehnologice avansate pe care multe organizații și companii le folosesc astăzi. Aflați mai multe despre concentrarea informatică MBA online astăzi.

    • Russellville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obiectivul principal al programului MBA de la Arkansas Tech University este să vă pregătească pentru o carieră de afaceri cu analiza informațiilor și abilitățile de luare a deciziilor executive necesare în lumea afacerilor cu ritm rapid. Dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți cariera de afaceri sau non-business sau căutați o poziție de responsabilitate cu angajatorul dvs. actual, puteți fi interesat să aplicați la acest program. Programul Master of Business Administration (MBA) de la Arkansas Tech University oferă un program de afaceri absolvent pentru studenții care doresc să-și continue educația în afaceri dincolo de nivelul universitar. Programul oferă, pista generală MBA, un MBA cu o concentrare Business Data Analytics și un MBA cu o concentrare de marketing digital. Toate cursurile MBA sunt oferite online. Scopul programului este de a pregăti studenții pentru o carieră de afaceri de succes în rolurile de conducere și de conducere, cu accent pe ajutarea studenților să dezvolte informații importante, abilități analitice și abilități de luare a deciziilor bazate pe date.

    • Utica, Statele Unite ale Americii
    • Albany, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    SUNY Poly oferă un MBA online foarte bine cotat, care este unic în distincția sa în managementul tehnologiei, conceput pentru a pregăti studenții pentru roluri de management și conducere în valorificarea tehnologiilor pentru a dezvolta avantaje competitive în strategiile și operațiunile de afaceri.

    • Worcester, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    A avea expertiza tehnica nu mai este suficienta; Profesioniștii IT de astăzi trebuie să fie capabili să-și aplice cunoștințele pentru a rezolva problemele de afaceri pentru rezultate eficiente. Fie că este vorba despre înțelegerea designului experienței utilizatorului, gestionarea IT sau utilizarea instrumentelor analitice, organizațiile caută manageri IT care pot conduce procesul de transformare digitală în toate industriile, ținând cont și de impactul uman și societal.

    • Painesville, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Lake Erie College este conceput pentru directorii generali. Programul permite absolvenților să își extindă orizontul și își asumă progresiv mai multe sarcini și responsabilități manageriale. Cu toate acestea, dacă se dorește, studenții pot alege, de asemenea, să obțină o concentrație în una dintre cele trei concentrații oferite de noi.

    • Clinton, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    MBA cu MIS Concentration se concentrează pe abilitățile tehnice necesare în lumea afacerilor de astăzi.

    • Jacksonville, Statele Unite ale Americii

    La zi

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de studii KWU MBA oferă profesioniștilor de la începutul anului la mijlocul carierei, cu abilitățile practice și competențele necesare pentru a-și accelera cariera în afaceri.