MBASTUDIES.RO

Vizualizează Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în America de Sud 2019

MBA (Master of Business Administration) este o diplomă de studii postuniversitare, care este acordat studenților care au stapanit studiul de afaceri. Gradul de MBA este considerat a fi una dintre cele mai prestigioase și a căutat după de grade din lume.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Națiunile din America de Sud oferă o experiență puternică bogat, cu arhitectură distins, stilul de gătit, ceramică, și dans. Cu un trecut cufundat în folclor, studiind in America de Sud va permite să se complacă într-o cultură care au prevalat pentru vârstele.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în America de Sud 2019

6 Rezultate din Studii de afaceri, America de Sud, De învăţare la distanţă Filter

MBA Online Management și Antreprenoriat IT (EPITECH)

IONISx
Online Part time 18 luni Înscriere Deschisă Franţa France Online Algeria Algeria Online Belgia Belgium Online Canada Canada Online Republica Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Coasta de Fildeş Cote d'Ivoire Online Guiana Franceză French Guiana Online Polinezia Franceză French Polynesia Online Gabon Gabon Online Liban Lebanon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Luxemburg Luxembourg Online Madagascar Madagascar Online Martinica Martinique Online Mauriţius Mauritius Online Niger Niger Online Reunion Reunion Online Elveţia Switzerland Online + 34 mai mult

Câștigați lideri pentru a vă accelera cariera sau a lansa proiectul de afaceri, cu un Executive MBA axat pe inovație și tehnologie de afaceri.

Clasa de MBA Global v

IEDE Business School Chile
Online La zi 21 luni Februarie 2020 Chile Providencia

Global Business School MBA IEDE și Viña del Mar Universitatea programul își propune ca elevii să dobândească, să consolideze și să dezvolte abilități și aptitudini de management pentru un sunet de luare a deciziilor, de cunoștințe solide în discipline legate de managementul afacerilor.

MBA în inițiativă socială și economică

ISEAD Business School
Online La zi Part time Septembrie 2019 Spania Madrid Columbia Bogotá Statele Unite ale Americii Miami + 4 mai mult

Dezvolta cunoștințele și aptitudinile pentru a aborda complexe și în schimbare provocările dezvoltării durabile și solidaritate, prin sporirea inițiativei antreprenoriale durabile în zonele defavorizate, aplicarea tehnologiilor de management pentru a servi generarea de bogăție și de locuri de muncă.

MBA în comerțul internațional

ISEAD Business School
Online La zi Part time Septembrie 2019 Spania Madrid Columbia Bogotá Statele Unite ale Americii Miami + 4 mai mult

Dezvoltarea practicilor de a gestiona procesele de afaceri logistică și competențe strategice care o societate își desfășoară activitatea într-un context global și abilități interpersonale pentru a exercita o conducere de transformare și profund umanist, cu contururi clare de apartenență din punct de vedere funcționar public.

Master of Business Administration (MBA)

Anderson University South Carolina
Campus Online La zi Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Anderson Columbia Ibagué Greenville + 4 mai mult

MBA Online

Neumann
Online La zi 2 semestre Septembrie 2019 Peru Tacna

Școala postuniversitară Neumann a creat întâlnirea MBA Online cu standardele exigente ale educației internaționale, mulțumită unei echipe de consultanță formată din profesioniști instruiți în principalele universități din lume. De asemenea, a reunit vorbitori de vârf pentru dezvoltarea sesiunilor virtuale, care, prin design și instrumente, permit accesul la cele mai recente cunoștințe despre afaceri.