MBASTUDIES.RO

Vezi toate Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2019/2020

Elevii de multe ori e de mirare dacă decizia lor de a ieși din lume corporative și va demara pe un MBA scump a fost înțelept. Până de curând, cea mai grea parte a unui MBA a fost obtinerea acceptată de către o scoala de afaceri de top. Avand un MBA a fost echivalentul a între două-și-o jumătate și patru ani de experiență în plus de rating. Este în momente ca acestea că vă dați seama că adevărata valoare a unui MBA.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2019/2020

12 Rezultate din Studii de afaceri, Elveţia, De învăţare la distanţă Filter

Mba internațional

SCPSU Business School
Campus Online La zi Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Elveţia Lausanne Switzerland Online + 3 mai mult

Acest Master Dual de Administrarea Afacerilor și Master of Management Programul se bazează pe studenții care studiază un obișnuit 8 subiect Marea Britanie OFQUAL Diploma 7 program, câștigând o SCPU Business School Master of Management și opțiunea de a obține un MBA Marea Britanie.

Maestru on-line of Business Administration

Boutique Universities Consortium
Online 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online San Diego Elveţia Switzerland Online Washington Regatul Unit London Geneva + 6 mai mult

Primesc un MBA pe deplin acreditat de la o universitate din SUA pentru a atinge obiectivele de carieră. Nu este nevoie să se îndepărteze sau demisia. Puteți termina gradul dvs. complet on-line și câștiga un grad de MBA de clasă mondială.

Master in e-business și e-marketing

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 16 - 20 luni Înscriere Deschisă Elveţia Zürich + 1 mai mult

Master (MBA) în e-Business și e-marketing (inclusiv studii Social Media) este un program de studiu care este ideal pentru studenții care sunt în căutarea pentru abilități manageriale în noua lume de afaceri electronice.

Master în vânzări și marketing internaționale

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 16 - 20 luni Înscriere Deschisă Elveţia Zürich + 1 mai mult

La sfârșitul Masterat (MBA) în vânzări internaționale și studii de marketing program de absolvenții vor combina teoria cu experiance de muncă și va afișa o cunoaștere solidă a vânzărilor și a industriei de marketing.

UBIS maestru de administrare a afacerilor

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Campus Online La zi Part time 15 - 24 luni Contactează şcoala Elveţia Geneva + 2 mai mult

Un MBA de la UBIS vă oferă abilitățile necesare pentru a lua la mijlocul de a-senior management la nivel și funcții de conducere în lume corporative cu

Master of Business Administration (MBA)

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 12 - 18 luni Înscriere Deschisă Elveţia Zürich + 1 mai mult

Nostru de afaceri Programele de studiu vă va pregăti pentru provocările de astăzi pentru a fi un lider mai bun și să fie în măsură să rezolve problemele va confrunta în orice domeniu de activitate, absolvenții noștri vor îmbunătăți capacitatea lor de a înțelege și de a comunica eficient cu personalul lor și de a lucra coleg,

Master in administrarea afacerilor - dublă mba - on-line

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Online La zi Part time 15 - 24 luni Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

dublu program de SUA / elvețian MBA on-line UBIS "se bazează pe tendințele educaționale actuale, în colaborare cu probleme din lumea reală și vă oferă acces 24 de ore prin cursuri de la domiciliu sau de birou prin intermediul internetului; promovarea flexibilității și a accesibilității atât profesori și colegii prin camere de chat și discuții filetate pentru toate subiectele de curs. Programul a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de pe piața internațională de locuri de muncă, ajutând pentru a avansa carierele absolvenților noștri, și să contribuie la cunoașterea și competența profesională în toate aspectele legate de afaceri. După finalizare, student va avea o diplomă din SUA și de un al doilea din Elveția, în același timp, pentru același cost de program!

Master in administrarea afacerilor - dublă mba

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Online La zi Part time 15 - 24 luni Contactează şcoala Elveţia Geneva + 1 mai mult

Programul dublu SUA / elvețian MBA UBIS "se bazează pe tendințele educaționale actuale, în colaborare cu probleme din lumea reală și vă oferă acces 24 de ore prin cursuri de la domiciliu sau de birou prin intermediul internetului; promovarea flexibilității și a accesibilității atât profesori și colegii prin camere de chat și discuții filetate pentru toate subiectele de curs. Programul a fost dezvoltat pentru a satisface cererea de pe piața internațională de locuri de muncă, ajutând pentru a avansa carierele absolvenților noștri, și să contribuie la cunoașterea și competența profesională în toate aspectele legate de afaceri. După finalizare, student va avea o diplomă din SUA și de un al doilea din Elveția, în același timp, pentru același cost de program!

Master of Business Administration

SMC University
Online La zi Part time 2 ani Înscriere Deschisă Elveţia Zug + 1 mai mult

Programul de MBA on-line SMC oferă o combinație bine echilibrată de conținut academic și practic de afaceri. Programul oferă o înțelegere solidă a complexității organizației de afaceri și oferă instrumente practice pentru rezolvarea intereselor adesea contradictorii ale departamentelor și zonelor sale diferite.

MBA Dual UoR

EU Business School
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Switzerland Online + 6 mai mult

În timp ce finalizați programul UE MBA în campusurile noastre din Barcelona, ​​Geneva, Montreux sau Online, aveți posibilitatea să câștigați oa doua calificare distinctă, un MBA acreditat de stat de la Universitatea din Roehampton (UoR) din Londra. MBA este perfect pentru studenții cu experiență la nivel de conducere sau de conducere, care doresc să-și schimbe căile de carieră și să obțină mai mult prin dezvoltarea seturilor de competențe existente. În completarea lucrărilor pentru programul dual MBA, vă veți forma personalitatea afacerii și vă veți perfecționa abilitățile manageriale - prin analize teoretice și studii de caz.

MBA în afaceri internaționale

EU Business School
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Germania Munich Switzerland Online + 8 mai mult

Profesioniștii de astăzi trebuie să vină cu un set de competențe variat, adaptat la natura diversă și internațională a pieței globale. Acest majore vă echipează cu instrumentele pentru a naviga într-o lume cu granițe cu disipare rapidă. În acest program, veți dezvolta o înțelegere largă a câmpului economic global, printr-un studiu extensiv de studii de caz, însoțit de prelegeri pe o gamă variată de subiecte care se referă la afacerile internaționale, inclusiv finanțe, drept, mass-media, comunicații și management.

Master of Business Administration (MBA)

SBS Swiss Business School
Campus Online La zi 50 săptămâni Februarie 2020 Elveţia Zürich + 1 mai mult

Un MBA este căutat de indivizi ambițioși și în multe organizații este recompensat de o creștere a salariului și de promovare. Unul dintre motivele cele mai frecvente pe care studenții le menționează pentru desfășurarea unui MBA este schimbarea carierei.