MBASTUDIES.RO

Caută Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Franţa 2019/2020

Având în vedere puterea de un MBA și ușile se deschide, rețeaua oferă și abilitățile de rezolvare a problemelor se învață, studenții de afaceri trebuie să se implice mai mult în educația lor și să facă un efort conștient pentru a înțelege ceea ce ei doresc să iasă din de gradul lor de MBA.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Franţa 2019/2020

4 Rezultate din Studii de afaceri, Franţa, De învăţare la distanţă Filter

MBA University

IFAM Business School
Campus Online La zi 15 luni Septembrie 2019 Franţa Paris + 1 mai mult

MBA Online - Management de lux și spirit antreprenorial în era digitală

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Online La zi 12 luni Octombrie 2019 Franţa Paris

Sectorul de lux a condus inovațiile în management și marketing timp de câteva decenii.

MBA în afaceri internaționale ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Online La zi 12 - 15 luni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Tampa Franţa Paris + 2 mai mult

Programul de 45 de credit International Business MBA poate fi finalizat în două semestre și o sesiune de vară pe bază de normă întreagă, sau în doi ani cu frecvență redusă, dacă studenții au studii de licență în afaceri.

Master of Business Administration

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campus Online La zi Septembrie 2019 Franţa Paris Germania Heidelberg Spania Madrid Statele Unite ale Americii Tampa + 6 mai mult

Programul de 36 de credite de Business Administration MBA necesită cursuri concentrându-se pe aspectele direcționale de finanțe, contabilitate, marketing și management. Studiile de caz sunt concepute pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere în întreprinderile mici, precum și mari companii multinaționale.