MBASTUDIES.RO

Vezi Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă in Bad Honnef Germania 2019/2020

MBA este de departe gradul cel mai de succes din secolul 20. Uită-te la statisticile americane. De gradul întâi nu a fost dat afară până în 1900. Până la sfârșitul secolului 20 a avut o cota de piata de 27% din toate absolvent de grade dat afară.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Bad Honnef este un oraș balnear în Germania, în apropiere de Bonn, în districtul Rhein-Sieg, Renania de Nord-Westfalia.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă in Bad Honnef în Germania 2019/2020

3 Rezultate din Studii de afaceri, Bad Honnef, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration

IUBH Online
Online La zi Part time 12 - 36 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Programul nostru de învățământ la distanță MBA este punctul de plecare ideal pentru următorul pas în calea ta profesională - o carieră ca manager de succes. Programul te califică în domeniile administrației afacerilor, managementului corporativ, marketingului, finanțării și conducerii pentru activități exigente de la nivel mediu la management superior din multe domenii și domenii de specialitate.

Master of Business Administration

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 2 - 6 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Cu cursul de învățământ la distanță Master of Business Administration (MBA), vă oferim unul dintre cele mai inovatoare și moderne programe de învățământ la distanță germană și engleză în întreaga lume. Orientarea internațională puternică a programului de studii deschide oportunități de avansare în mediul global.

MBA Internațional de Afaceri

IUBH University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 2 - 6 semestre Octombrie 2019 Germania Bad Honnef Berlin + 3 mai mult

Cu MBA în Afaceri Internaționale, veți dobândi competențele care sunt necesare într-o gamă largă de companii și industrii pentru a lua pe provocatoare roluri de management executiv. Dacă aveți o diplomă în inginerie, știință sau umană, MBA vă oferă cea mai bună șansă de a se califica pentru management.