Filter
MBA
Namibia

Găsește Programe MBA în Studii de afaceri în Namibia 2019/2020

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Namibia, oficial Republica Namibia, este o țară în sudul Africii a căror frontiera de vest este Oceanul Atlantic. Ea are frontiere terestre cu Angola și Zambia la nord, Botswana la est și Africa de Sud, la sud și est.

Programe MBA de Top în Studii de afaceri în Namibia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Studii de afaceri, Namibia

Studii
Locație
Namibia
Tip de studiu
Ritm
Esami Business School

Programul MBA de seară este conceput special pentru managerii din sectorul public, ONG și sectorul privat. Acești directori vor avea responsabilități cu normă întreagă și ... [+]

Structura

Programul MBA de seară este conceput special pentru managerii din sectorul public, ONG și sectorul privat. Acești directori vor avea responsabilități cu normă întreagă și nu își pot permite să participe la o formare avansată a managementului cu normă întreagă. Cursul este conceput pentru a găzdui un mix de profesioniști cu diverse medii, care gestionează entități de afaceri, precum și funcționari publici, membri ai parlamentului și antreprenori etc.

Clasele se desfășoară între orele 17:00 și 22:00, timp de două până la trei săptămâni, în fiecare două luni și jumătate până la trei luni, pentru o perioadă de doi ani.

Locurile de program... [-]
Namibia Windhoek
Februarie 2020
Engleză
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză