Filter
MBA
Ţările de Jos Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Olanda 2019/2020

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Contactează Școli Cele Mai Bune Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Olanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studii de afaceri, Ţările de Jos, De învăţare la distanţă

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Maastricht School of Management

MSM Online MBA vă oferă aceeași educație de management de înaltă calitate ca și programele noastre de campus MBA; singurele diferențe sunt în livrarea sa și flexibilitate ... [+]

Programul MSM Online MBA a fost clasat pe locul 4 cel mai bun Online MBA din lume, și cel mai bun Online MBA din Olanda de către CEO Magazine.

Acreditare MSM Online MBA este acreditat de AMBA, ACBSP, IACBE și NVAO. Maastricht School of Management este acreditată instituțional de către ATHEA.

Programul online de 100% al programului vă va economisi timp și bani pentru a călători în străinătate. Acest lucru nu înseamnă că studiați în mod izolat. Prin intermediul forumului de discuții interactive, puteți rămâne în legătură cu colegii și profesorii dvs. pentru a împărtăși experiențe, a pune întrebări, a discuta despre cazuri reale de afaceri și a iniția dezbateri. De asemenea, puteți alege opțiunea amestecată urmând cursurile de specializare din campus din Maastricht în iunie / iulie.... [-]

Ţările de Jos Maastricht
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Webster University

Programul de masterat de administrare a afacerilor Webster University este conceput pentru oameni ca tine pe o cale rapidă spre succes. Este răspunsul perfect pentru prof ... [+]

MBA Business Administration

Fiecare generație de studenți de afaceri se confruntă cu noi provocări de obstacole. De aceea, programul Master of Business Administration (MBA) al Webster atrage oameni dintr-o varietate de industrii și culturi, valorificând această diversitate în oportunități educaționale unice.

Programul oferă instruire pentru studenții interesați să înțeleagă natura de lucru a afacerii într-un mediu concurențial. Cursurile din programul MBA integrează informații și teorii din diverse discipline, inclusiv contabilitate, economie, finanțe, marketing, operațiuni de producție și management strategic. Obiectivul acestui program este de a dezvolta studenții în manageri de afaceri cu educație largă, care înțeleg natura afacerii în ansamblu, cu instrumentele și tehnicile aplicabile unei largi varietăți de situații de afaceri.... [-]

Ţările de Jos Leiden
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză