MBASTUDIES.RO

Vezi Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Arkansas Statele Unite ale Americii 2019

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Arkansas în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Studii de afaceri, Arkansas, De învăţare la distanţă Filter

Programul de MBA

University of Central Arkansas
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Conway + 2 mai mult

Accentul Programului MBA este în UCA ajutându-vă reuși. Noi credem că educația este mai mult decât participarea la clasă și executarea misiunilor. Este relațiile vă construiți cu alți colegi și facultate. Este apreciind complexitatea de luare a deciziilor dificile. Aceasta implică, față provocărilor cu caracter personal în și în afara sălii de clasă. În cele din urmă, este de invatare mai multe despre tine si potentialul tau.