MBASTUDIES.RO

Găsește Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Joliet Statele Unite ale Americii 2019

Masters of Business Administration (MBA), sunt programe de studii postuniversitare în management, în propria liga. MBA este oferta academică tradițională de educație de management. Universitățile răspund la întrebările adresate de afaceri pentru o calificare precise și profunde pentru viitor și moderne de manageri bazate pe un titlu de standardizat. Acesta este frecvent scurtat ca MBA sau MBA și în opoziție față de Master of Science (MSc), sau de Master of Arts (MA), fără de puncte îndoială un program exclusiv.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Joliet în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Studii de afaceri, Joliet, De învăţare la distanţă Filter

Mba

University of St. Francis
Campus Online La zi Part time 12 - 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Joliet + 2 mai mult

Master of Business Administration (MBA) la USF a fost recent reproiectat pentru a răspunde la lume tot mai competitivă, tehnologică și globală a managementului.