MBASTUDIES.RO

Vezi toate Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Pennsylvania Statele Unite ale Americii 2019

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Pennsylvania în Statele Unite ale Americii 2019

8 Rezultate din Studii de afaceri, Pennsylvania, De învăţare la distanţă Filter

Mba

Gannon University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Erie USA Online + 2 mai mult

Universitatea Gannon este o universitate de predare orientate spre student. Această filozofie ghidează abordarea noastră a proiectării curriculum-ului, de predare și consiliere. Noi recunoaștem și să înțeleagă schimbările dramatice în curs de desfășurare în lumea afacerilor. Misiunea Programului MBA Gannon este de a oferi studenților cu viziunea, valorile și abilitățile necesare pentru a conduce cu succes viața profesională și personală plină de satisfacții în această lume nouă interesante.

Master dual Master de Administrarea Afacerilor și Master în Administrarea Sănătății

The University of Scranton Online
Online La zi 30 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Gradul MBA-MHA combină cele două curriculum-uri într-un program convenabil. Câștigați gradul dvs. mai rapid și cu mai puține credite decât luați fiecare program separat. MBA-MHA oferă o vastă experiență de afaceri și o înțelegere aprofundată a sistemelor de sănătate pentru a vă pregăti pentru a gestiona eficient organizațiile de asistență medicală.

MBA - Afaceri Internaționale

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Specializarea Business International a programului de MBA al Universității Scranton vă oferă înțelegerea finanțării transfrontaliere, înțelegerea aprofundată a economiilor străine și sensibilitatea față de diferențele culturale.

MBA - Planificarea resurselor întreprinderii

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

MBA de la Universitatea Scranton, specializată în planificarea resurselor de întreprindere (ERP), combină expertiza avansată în afaceri a curriculum-ului nostru MBA cu instruirea în sistemele software integrate care combină funcțiile cheie ale companiei, cum ar fi operațiunile, finanțele și achizițiile publice într-un sistem ERP.

Master of Business Administration

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Master of Business Administration (MBA) al Universității din Scranton vă conduce la succes la nivel înalt, concentrându-vă pe etică, responsabilitate socială și abilități de conducere îmbunătățite prin tehnologie. Alegeți dintre cele 8 specializări, plus o opțiune generală, fiecare cu un curriculum Flex personalizabil și adaptați-vă studiile la obiectivele carierei.

MBA

Shippensburg University - John L. Grove College of Business
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Shippensburg Harrisburg + 3 mai mult

Câștigarea unui MBA este o muncă grea, dar beneficiile merită efortul. Unele motive pentru care ați putea lua în considerare un program MBA includ: Advance cariera dvs., câștiga salarii mai mari, Începeți-vă propria afacere ...

MBA (Master of Business Administration)

Slippery Rock University
Campus Online La zi 1 an Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Slippery Rock + 1 mai mult

Un MBA este esențial pentru studenții care doresc un avantaj competitiv în lumea afacerilor pe măsură ce absolvesc.

Master of Business Administration (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus Online La zi Part time 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Philadelphia + 2 mai mult

Raportați-vă MBA ... și cariera dvs. Programul nostru de afaceri flexibil, absolvent, flexibil, se concentrează pe dvs. și pe cariera dvs., combinând abilități de afaceri și experiență larg răspândită cu credințele avansate de afaceri pe care le caută angajatorii.