MBASTUDIES.RO

Vezi toate Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Pennsylvania Statele Unite ale Americii 2019/2020

Obținerea unui masterat în administrarea afacerilor (MBA) este realizată prin îndeplinirea cerințelor unui program postuniversitar la o școală de afaceri. Multe școli oferă opțiuni de studiu full time, part time sau online pentru obținerea unei diplome în managementul afacerilor.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Pennsylvania în Statele Unite ale Americii 2019/2020

10 Rezultate din Studii de afaceri, Pennsylvania, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration - Business Process Management

Widener University Online
Online Part time 18 - 24 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Chester

Piața mondială de astăzi creează o nevoie pentru profesioniștii de afaceri cu abilități de a îmbunătăți și de a ajusta procesele pentru a ține pasul cu schimbarea condițiilor pieței și a noilor tehnologii. În WBA, Universitatea Widener, MBA online, acreditată MBA în Business Process Innovation, studenții vor fi introduși în tehnologii și strategii care vor face o organizație să fie slabă, mai receptivă la schimbările cerințelor pieței și mai competitivă în economiile în schimbare.

Master of Business Administration

Widener University Online
Online Part time 18 - 24 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Chester

MBA online de la Universitatea Widener se concentrează pe succesul pe termen lung al carierei în rolurile de conducere, cu un curriculum echilibrat de teorie, practică și cursuri de dezvoltare profesională. Programul MBA online acreditat de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) vă oferă posibilitatea de a alege o pistă generală generală de administrare a afacerilor sau opțiunea de a vă concentra studiile în două domenii în creștere ale afacerilor, Managementul proceselor de afaceri și Managementul îngrijirii sănătății.

Dual Master of Jurisprudence in Corporate and Business Law / Master of Business Administration

Widener University Online
Online Part time 30 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Chester

Universitatea Widener AACSB și CCB online acreditate Dual Master of Jurisprudence in Corporate and Business Law / Master of Business Administration (MJ / MBA) vă oferă instrucțiuni deosebite din partea practicienilor experimentați care lucrează în inima dreptului corporativ și al afacerilor, conformității și administrației. Acest program de vârf vă poate oferi un avantaj strategic în urmărirea unui curs accelerat de studiu comun și ambele grade pot fi finalizate în cel puțin doi ani și jumătate.

Master dual Master de Administrarea Afacerilor și Master în Administrarea Sănătății

The University of Scranton Online
Online La zi 30 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Gradul MBA-MHA combină cele două curriculum-uri într-un program convenabil. Câștigați gradul dvs. mai rapid și cu mai puține credite decât luați fiecare program separat. MBA-MHA oferă o vastă experiență de afaceri și o înțelegere aprofundată a sistemelor de sănătate pentru a vă pregăti pentru a gestiona eficient organizațiile de asistență medicală.

MBA - Afaceri Internaționale

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Specializarea Business International a programului de MBA al Universității Scranton vă oferă înțelegerea finanțării transfrontaliere, înțelegerea aprofundată a economiilor străine și sensibilitatea față de diferențele culturale.

MBA - Planificarea resurselor întreprinderii

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

MBA de la Universitatea Scranton, specializată în planificarea resurselor de întreprindere (ERP), combină expertiza avansată în afaceri a curriculum-ului nostru MBA cu instruirea în sistemele software integrate care combină funcțiile cheie ale companiei, cum ar fi operațiunile, finanțele și achizițiile publice într-un sistem ERP.

Master of Business Administration

The University of Scranton Online
Online Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Scranton

Master of Business Administration (MBA) al Universității din Scranton vă conduce la succes la nivel înalt, concentrându-vă pe etică, responsabilitate socială și abilități de conducere îmbunătățite prin tehnologie. Alegeți dintre cele 8 specializări, plus o opțiune generală, fiecare cu un curriculum Flex personalizabil și adaptați-vă studiile la obiectivele carierei.

MBA (Master of Business Administration)

Slippery Rock University
Campus Online La zi 1 an Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Slippery Rock + 1 mai mult

Un MBA este esențial pentru studenții care doresc un avantaj competitiv în lumea afacerilor pe măsură ce absolvesc.

MBA

Shippensburg University - John L. Grove College of Business
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Shippensburg Harrisburg + 3 mai mult

Câștigarea unui MBA este o muncă grea, dar beneficiile merită efortul. Unele motive pentru care ați putea lua în considerare un program MBA includ: Advance cariera dvs., câștiga salarii mai mari, Începeți-vă propria afacere ...

Master of Business Administration (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus Online La zi Part time 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Philadelphia + 2 mai mult

Raportați-vă MBA ... și cariera dvs. Programul nostru de afaceri flexibil, absolvent, flexibil, se concentrează pe dvs. și pe cariera dvs., combinând abilități de afaceri și experiență larg răspândită cu credințele avansate de afaceri pe care le caută angajatorii.