MBASTUDIES.RO

Compară Programe MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale USA Online Statele Unite ale Americii 2019

Un masterat în administrarea afacerilor, cunoscut și ca MBA, este o diplomă postuniversitară oferită celor care au finalizat un program de studii axat pe managementul afacerilor. Câteva dintre temele de studiu sunt: finanțe, contabilitate, resurse umane si alte subiecte legate de afaceri.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Solicită Informații Programe de MBA în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Statele Unite ale USA Online în Statele Unite ale Americii 2019

17 Rezultate din Studii de afaceri, USA Online, De învăţare la distanţă Filter

Master of Business Administration (MBA)

American National University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Salem USA Online + 2 mai mult

În programul ANU Master în Administrarea Afacerilor, știm că nu există o modalitate mai bună de a vă dezvolta în calitate de lider de afaceri decât de a aplica cunoștințele pe care le obțineți în sala de clasă la provocările reale cu care vă confruntați la locul de muncă. Personalizăm experiența dvs. de program, vă echipăm cu cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a reuși și puneți aceste cunoștințe pentru a lucra pe proiecte de teren care rezolvă provocările din lumea reală cu care se confruntă afacerile și organizațiile locale.

Master of Business Administration

McKendree University
Online Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Universitatea din Illinois Master of Business Administration (IMBA)

Coursera
Online Part time 24 - 36 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Un program de MBA premier care este accesibil, puternic interactiv și complet online, de la una dintre cele 30 de cele mai puternice branduri universitare din lume.

On-line internațional mba

Anaheim University Online
Online La zi Part time 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Complete Anaheim University Online MBA Online 100% on-line de oriunde din lume în timp ce lucrează full-time. Prin completarea a 12 cursuri (6 cursuri de bază în administrarea afacerilor, 4 cursuri de specialitate în afaceri internaționale și 2 cursuri elective în management durabil și antreprenoriat), puteți câștiga un MBA internațional on-line în 18 luni.

Mba on-line

Point Loma Nazarene University
Online La zi Part time 24 - 28 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

MBA Online PLNU este oferit 100% on-line, oferindu-vă accesibilitatea și formatul de care aveți nevoie ca un profesionist de lucru, indiferent unde vă aflați în lume.

Mba

Gannon University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Erie USA Online + 2 mai mult

Universitatea Gannon este o universitate de predare orientate spre student. Această filozofie ghidează abordarea noastră a proiectării curriculum-ului, de predare și consiliere. Noi recunoaștem și să înțeleagă schimbările dramatice în curs de desfășurare în lumea afacerilor. Misiunea Programului MBA Gannon este de a oferi studenților cu viziunea, valorile și abilitățile necesare pentru a conduce cu succes viața profesională și personală plină de satisfacții în această lume nouă interesante.

Maestru de administrare a afacerilor în managementul de proiect (cu atribuirea de manager de proiect Chartered)

Pebble Hills University
Online La zi 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

MBA este recunoscut pe plan internațional ca fiind cea mai potrivită calificare pentru a pregăti oameni de afaceri pentru cariere de succes în cadre de conducere ale organisations.An MBA lor îmbunătățește abilitățile de management ale participanților la studiu și teme inovatoare debloca noi cunoștințe care ghideaza liderii în curs de dezvoltare într-un mod creativ de a juca o certă valoare adăugată-rol în cadrul organizațiilor lor.

Maestru de administrare a afacerilor, cu o concentrare în managementul vânzărilor

PATTEN UNIVERSITY
Online Statele Unite ale Americii Oakland USA Online

Concentrația de Management de vânzări oferă cursuri suplimentare în strategia antreprenorială, managementul vânzărilor și de conducere. Se urmărește pregătirea absolvenților pentru a înțelege cum de a vinde cu succes produse și servicii de nivel executiv factorii de decizie din cadrul companiei și de a gestiona o forță extrem de eficient de vânzări la nivel mondial.

Maestru de administrare a afacerilor, cu o concentrare în managementul strategic

PATTEN UNIVERSITY
Online Statele Unite ale Americii Oakland USA Online

Concentrația de Management Strategic oferă cursuri suplimentare în conducerea executivă, analize manageriale, spirit antreprenorial, crearea de noi locuri de valoare, și planificarea afacerilor. Se urmărește pregătirea absolvenților să-și asume roluri de conducere strategice atât pentru întreprinderi mici și corporații.

Maestru on-line of Business Administration

Boutique Universities Consortium
Online 18 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online San Diego Elveţia Switzerland Online Washington Regatul Unit London Geneva + 6 mai mult

Primesc un MBA pe deplin acreditat de la o universitate din SUA pentru a atinge obiectivele de carieră. Nu este nevoie să se îndepărteze sau demisia. Puteți termina gradul dvs. complet on-line și câștiga un grad de MBA de clasă mondială.

Un ani mba în vânzări și marketing (online)

Pebble Hills University
Online Part time 1 - 3 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

MBA este recunoscut pe plan internațional ca fiind cea mai potrivită calificare pentru a pregăti oameni de afaceri pentru cariere de succes în cadre de conducere ale organisations.An MBA lor îmbunătățește abilitățile de management ale participanților la studiu și teme inovatoare debloca noi cunoștințe care ghideaza liderii în curs de dezvoltare într-un mod creativ de a juca o certă valoare adăugată-rol în cadrul organizațiilor lor.

2 ani cu dublă mba / dba (pur online)

Pebble Hills University
Online Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Acest program a fost conceput pentru absolvenți calificați la nivel de licență, cu o pregătire academică atractivă și interes.

Accelerată 1 an de master de administrare a afacerilor on-line (MBA)

Pebble Hills University
Online 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Un MBA îmbunătățește abilitățile de management ale participanților și teme de studiu inovatoare de a debloca noi cunoștințe, care ghidează liderii în curs de dezvoltare într-un mod creativ de a juca un rol de valoare adăugată certă în cadrul organizațiilor lor.

Maestru De Administrare A Afacerilor Și De Master De Știință În Nursing Leadership În Sisteme de Sănătate (Bridge)

Grand Canyon University
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Podul (Master of Science in asistenta medicala cu accent in asistenta medicala in sistemele de ingrijire a sanatatii) program, oferit de Colegiul de Grand Canyon University Colegiul de Nursing si Profesii de ingrijire a sanatatii, ajuta RNs cu experienta, cu o diploma de licenta in afara de asistenta medicala a face tranzitia studii de masterat.

Profesor de administrare a afacerilor

Kansas State University Global Campus
Online La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Manhattan USA Online

Master Professional of Business Administration (PMBA) pentru profesioniștii care lucrează oferă cei cu experiență de afaceri de pre-stabilită o oportunitate de a urmări o înaltă calitate, grad interactiv, MBA online, cu capacitatea de a face munca de curs în ritmul propriu și de a integra exemple din propria experiență profesională în cadrul fiecărei clase.